Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă, dezamăgit după finalul slab de sezon: ”De când am fost salvaţi matematic de la retrogrdare, nu am mai fost la fel”

Prepeliţă, dezamăgit după finalul slab de sezon: ”De când am fost salvaţi matematic de la retrogrdare, nu am mai fost la fel”

Superliga

Comentarii

Play-out-ul Ligii 1 s-a încheiat miercuri seara. Poli Iaşi şi Astra au retrogradat direct, iar Hermannstadt şi Voluntari au ajuns la barajul de retrogradare. Chindia şi Viitorul se vor duela pentru un loc de Conference League, după ce UTA şi Gaz Metan au terminat deasupra echipei lui Hagi, fără să aibă licenţă pentru Europa.

FC Argeş a pierdut locul doi în ultima etapă a play-out-ului şi cu acesta locul de baraj şi o sumă considerabilă de bani. Piteştenii s-au clasat în final pe primul loc de deasupra barajului de retrogradare, după ce aproape prinseseră play-off-ul în urmă cu câteva luni.

Prepeliţă, dezamăgit după finalul slab de sezon

După salvarea de la retrogradre, echipa lui Andrei Prepeliţă nu a mai prestat la acelaşi nivel ca cel de după venirea sa. Tehnicianul piteştenilor a recunoscut acest fapt şi, în ciuda obiectivelor ratate, nu s-a arătat prea descurajat de finalul slab de campionat avut.

”Ne doream să terminăm pe locul opt şi să prindem şi acest baraj. Din momentul în care am fost salvaţi matematic de la retrogrdare, nu am mai fost la fel. Nu au mai putut să se ridice la acelaşi nivel, din păcate”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: liga 1play-out liga 1fc argeşhermannstadt argeşandrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare