Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă, mulţumit de egalul cu FCSB. Antrenorul celor de la FC Argeş se simte bine pe banca tehnică. "Lucrurile astea îmi dau moral şi mă fac să merg mai departe"

Prepeliţă, mulţumit de egalul cu FCSB. Antrenorul celor de la FC Argeş se simte bine pe banca tehnică. "Lucrurile astea îmi dau moral şi mă fac să merg mai departe"

FC Argeș

Comentarii

La finalul partidei dintre FC Argeş şi FCSB, Prepeliţă a spus că este mulţumit de echipa sa după acest meci. Şi Jean Vlădoiu s-a arătat încântat de prestaţia echipei piteştene.

"Suntem bucuroşi, sunt la început de drum, lucrurile astea mă ajută, îmi dau moral şi mă fac să merg mai departe.

Ştiam că întâlnim o echipă bună, un joc combinativ, dar în acelaşi timp faţă de ultimele două meciuri când au jucat la Viitorul, azi terenul nu a fost atât de bun şi noi am luptat foarte bine. Eram ferm convins că o să scoatem punct sau puncte", a declarat Prepeliţă după meci.

După Prepeliţă, şi preşedintele celor de la FC Argeş, Jean Vlădoiu, s-a arătat încântat de prestaţia piteştenilor şi a mai vorbit despre transferurile făcute de club.

"După efortul depus de băieţi, sunt foarte încântat şi îi felicit. Un punct mare contra unei echipe candidate la titlu, au fost momente când puteam să primim gol, au fost momente când puteam să marcăm, rezultatul e echitabil şi e un bonus în lupta pentru evitarea retrogradării.

Am făcut eforturi, toată dimineaţa am dat zăpada, a nins după-amiază 5-6 ore, iar s-a pus, oamenii au depus un efort deosebit chiar dacă terenul nu a fost aşa cum ne-am dorit pentru jucători şi mă bucur că nu s-a amânat partida pentru mâine.

La FCSB aş lua jumătate de echipă dacă aş putea, de la mijloc în sus. L-am luat pe Dumitru, e de ajuns, ne-am înţeles cu cei de la FCSB. Au nişte jucători fabuloşi de la mijloc în faţă. Ştiu că sunt letali, dacă prind teren bun şi nu te prind bine pregătit", a spus Jean Vlădoiu.

Afla mai multe despre: fc arges prepelita jean vladoiu 

viewscnt
Articole similare