Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă nu renunţă la play-off după egalul cu Clinceni! ”Şansele sunt la fel”

Prepeliţă nu renunţă la play-off după egalul cu Clinceni! ”Şansele sunt la fel”

Superliga

Comentarii

FC Argeş a primit vizita Academicei Clinceni în runda cu numărul 28 a Ligii 1. Partida s-a încheiat cu scorul de 1-1, în urma golurilor marcate de Palic în minutul 47, pentru gazde şi Rusescu din penalty, în minutul 83, pentru oaspeţi.

Piteştenii au deschis scorul devreme în a doua repriză şă părea că se îndreaptă spre o victorie şi un loc de play-off, dar un fault gratuit în careu a oferit Academicei o şansă de a egala, în minutul 82. Rusescu a transformat, iar ilfovenii şi-au păstrat poziţia în primele 6 datorită punctului obţinut.

O victorie pentru piteşteni ar fi ajutat FC Argeş să urce pe a 6-a poziţie, dar o lipsă târzie de concentrare a dăunat formaţiei lui Prepeliţă. Tehnicianul însă nu s-a arătat prea dezamăgit, şi a susţinut că şansele sunt aceleaşi, în ciuda faptului că formaţia sa ar fi putut ocupa un loc de play-off încă de sâmbătă seara.

”Şansele sunt la fel. Mai avem două meciuri şi jucăm până la final. Dacă ne vom califica, va fi un bonus pentru noi. Suntem echilibraţi, dar am ajuns în situaţia asta şi nu putem să nu ne gândim”, a declarat Prepeliţă, în urma partidei

Afla mai multe despre: liga 1fc argeşacademica clinceniandrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare