Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă se uită spre viitor după ratarea play-off-ului la limită: ”La anul ne propunem altceva”

Prepeliţă se uită spre viitor după ratarea play-off-ului la limită: ”La anul ne propunem altceva”

Superliga

Comentarii

Chindia a făcut vizita la Piteşti pentru a disputa ultima etapă şi meciul decisiv al Ligii 1. Formaţia lui Săndoi ar fi putut prinde play-off-ul, dar o pierdere 3-1 cu FC Argeş a distrus speranţele trupei din Târgovişte.

În urma victoriei cu Chindia, antrenorul Andrei Prepeliţă se gândeşte deja la următorul sezon al Ligii 1. Tânărul tehnician a recunoscut dezamăgirea simţită după ratarea play-off-ului, dar a afirmat că obiectivele echipei pentru sezonul viitor vor fi mai ambiţioase decât în stagiunea curentă.

Prepeliţă se uită spre viitor după ratarea play-off-ului la limită

Ne-am luat gândul de la play-off după meciul cu Hermannstadt, chiar după meciul cu Clinceni de aici, când am luat două goluri în ultimele minute, era greu. Mai bine să stăm echilibraţi, decât o dată să facem nuntă, o dată să facem înmormântare... am trecut prin prea multe în fotbal.

Mai avem nouă meciuri de jucat, care vor fi grele, la final vom vedea ce concluzii vom trage. Sperăm să continuăm aşa, iar de la anul ne propunem şi noi altceva”, a spus Prepeliţă, în urma victoriei de la Piteşti.

Afla mai multe despre: liga 1fc argeşchindia târgovişteargeş chindia 

viewscnt
Articole similare