Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prepeliţă, sincer după eşecul cu CFR! ”Avem un complex!” Ce jucător l-a supărat

Prepeliţă, sincer după eşecul cu CFR! ”Avem un complex!” Ce jucător l-a supărat

FC Argeș

Comentarii

CFR a reuşit să se impună cu 2-0 împotriva lui FC Argeş, în ultimul meci din a treia etapă a play-off-ului.

Prepeliţă, sincer după eşecul cu CFR! ”Avem un complex!” Ce jucător l-a supărat

Au marcat Debeljuh ’23 şi Dugandzic ’84. În minutul 77, de la FC Argeş a fost eliminat Tofan, după ce a fost introdus în teren pe parcursul meciului. La finalul meciului, Andrei Prepeliţă a fost dezamăgit şi i-a reproşat pasa greşită lui Tofan. 

Antrenorul argeşenilor crede că echipa lui are un blocaj mental în faţa ardelenilor şi consideră că fotbaliştii lui FC Argeş au făcut meciuri bune cu restul echipelor care au reuşit să ajungă în play-off.

”Avem un complex. Eu unul sunt unul dezamăgit pentru că îmi doream mai mult. Nu am prevăzut faza cu Tofan, dacă a fost atac. Atacul ălă nu îşi avea rostul pentru că arbitrul deja fluierase. Acolo, mingea între tine şi adversar, te retragi, se dăduse deja fault şi eviţi orice altă sancţiune. Dacă e să fiu supărat pe el, sunt supărat pentru că mingea a ajuns la el, i-am strigat... toată lumea a strigat să schimbe jocul. 

A greşit o pasă de 5 metri şi de acolo, a ieşit ce a ieşit. De acolo, în 9 jucători de câmp, a luat acel gol, pentru că noi nu mai aveam ce apăra şi ne doream, poate la o fază fixă, să avem un atac rapid, pentru a egala. 

Nu cred că jucătorii sunt speriaţi de adversari. Am arătat bine în alte meciuri cu echipele de play-off. Singura echipă de play-off pe care nu am reuşit să o batem său să obţinem puncte este CFR, în rest am reuşit să luăm puncte. 

Avem în componenţa lotului şi în primul 11 jucători cu experinţă care au jucat meciuri importante. Sper într-o revenire de formă. Urmează meciul cu Voluntari. Sper să ne intrăm în ritm, să facem puncte şi să ne calificăm în finala cupei”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul meciului. 

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 45 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: fc argeş-cfr-prepeliţă 

viewscnt
Articole similare