Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa belgiană anunţă un transfer colosal în următoarele ore: 53 de milioane de euro pentru Courtois, portarul Mondialului!

Presa belgiană anunţă un transfer colosal în următoarele ore: 53 de milioane de euro pentru Courtois, portarul Mondialului!

Cupa Mondială

Comentarii

Real Madrid este gata să-i ofere un contract portarului lui Chelsea, Thibaut Courtois, relatează presa belgiană. Internaţionalul belgian a declarat că este deschis cu privire la o mutare de pe Stamford Bridge.

Courtois a fost numit cel mai bun portar de la Campionatul Mondial, după ce Belgia a reuşit să cucerească medaliile de bronz la turneul din Rusia. Acum, portarul în vârstă de 26 de ani este gata de o mutare bombă în La Liga.

Real Madrid doreşte să îi aducă la echipă atât pe Thibaut Courtois, cât şi pe Eden Hazard, însă este puţin probabil ca Chelsea să îl vândă pe Hazard. În schimb, ”albaştrii” sunt dispuşi să negocieze oferte pentru Courtois, care, într-un interviu recent, a declarat că îşi doreşte să se întoarcă la Madrid. Portarul a dezvăluit că fiii lui încă locuiesc în Spania şi că şi-ar dori să petreacă mai mult timp cu ei. Astfel, un transfer la Real ar fi ideal.

Potrivit Het Laatste Nieuws, afacerea nu va fi una ieftină pentru Real Madrid. Noul antrenor al lui Chelsea, Maurizio Sarri, ar putea să ceară pentru portarul belgian suma de 56 de milioane de euro. Spaniolii îi vor oferi lui Courtois un contract pe cinci ani şi un salariu de 13 milioane de euro pentru fiecare sezon.

Thibaut Courtois a ajuns la Chelsea în anul 2011 când, în acelaşi ani, a fost împrumutat la Atletico Madrid. În 2014 s-a încheiat contractul cu spaniolii şi s-a întors la Chelsea, cu care are contract până în 2019.

Articol scris de: Gabriela Eftene

Afla mai multe despre: courtoisfrantabelgiacm 2018 

viewscnt
Articole similare