Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Anglia a făcut marele anunţ! Două transferuri colosale pe care City le face de urgenţă! Guardiola a vorbit deja cu unul dintre ei

Presa din Anglia a făcut marele anunţ! Două transferuri colosale pe care City le face de urgenţă! Guardiola a vorbit deja cu unul dintre ei

Manchester City

Comentarii

Manchester City este disperată să facă două transferuri de urgenţă. Motivul? ”Cetăţenii” ar putea primi o interdicţie la transferuri în următoarele două perioade de mercato, după ce au transferat un junior şi au încălcat regulile FIFA.

Tocmai din acest motiv, până să se dea decizia, Guardiola le-a transmis şefilor să se mişte extrem de rapid pe piaţa transferurilor.

Manchester City negociază deja cu Bayern Munchen pentru Thiago Alcantara, fotbalist pe care Guardiola l-a adus în Bundesliga pe vremea când îi antrena pe bavarezi. Englezii susţin că Pep a avut mai multe discuţii chiar cu fotbalistul şi l-ar fi convins să semneze cu City.

Bomba încercată de ”cetăţeni” se numeşte Mbappe! Fotbalistul este împrumutat de PSG de la Monaco, însă asta doar pentru a evita penalizările din fair-play-ul financiar. City ar fi gata să plătească 200 de milioane de euro pentru atacantul francez. Mutarea are însă şanse destul de mici, ţinând cont că PSG încă visează la câştigarea Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: psgcitymbappetransfer,  

viewscnt
Articole similare