Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Belgia pune presiune pe noul antrenor de la Antwerp: ”O să-i fie greu după era Boloni. Este oare omul potrivit?”

Presa din Belgia pune presiune pe noul antrenor de la Antwerp: ”O să-i fie greu după era Boloni. Este oare omul potrivit?”

Fotbal

Comentarii

Laszlo Boloni s-a despărţit de Antwerp şi i-a lăsat locul lui Ivan Leko.

Dar, misiunea celui din urmă, nu se anunţă deloc una uşoară, scrie voetbal24.be.

”Ivan Leko va avea o misiune grea. El trebuie să construiască o echipă nouă, care să aibă şi rezultate şi să ofere şi fotbal. Pe de altă parte, Boloni a scos maxim din Antwerp, iar aceasta va fi cea mai mare provocare pentru Leko” scrie jurnalistul Jacques Sys de la Sport / Voetbalmagazine.

”Trebuie să ne întrebăm dacă Leko este antrenorul potrivit pentru Antwerp. Tranziţia este brutală şi nu va fi deloc simplă” mai scrie sursa citată.

Laszlo Boloni a condus-o pe Antwerp în 118 meciuri. Tehnicianul român a transformat o nou promovată într-o echipă de Cupe Europene şi a fost foarte apreciat pentru parcursul său în Belgia. 52 de victorii a obţinut românul la Antwerp, pierzând doar 34 de meciuri. Formaţia sa a marcat 171 de goluri în această perioadă. Recent, numele lui Boloni a fost vehiculat pe banca tehnică a lui Standard Liege, dar şi la cârma croaţilor de la Dinamo Zagreb.

Afla mai multe despre: laszlo boloniivan leko 

viewscnt
Articole similare