Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Belgia reacţionează după ce oficialii lui Genk au anunţat adevăratul motiv al plecării lui Ianis Hagi! Ce scriu jurnaliştii belgieni

Presa din Belgia reacţionează după ce oficialii lui Genk au anunţat adevăratul motiv al plecării lui Ianis Hagi! Ce scriu jurnaliştii belgieni

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a avut impact imediat la Rangers, după ce a plecat sub formă de împrumut de la Genk. A marcat, a dat pase de gol şi i-a cucerit repede pe fani, lucru care i-a determinat pe jurnaliştii scoţieni să caute motivul pentru care mijlocaşul român n-a reuşit să se impună la campioana Belgiei. Genk a plătit patru milioane de euro pentru transferul lui Ianis de la Viitorul, în vară.

Genk l-a trimis pe Ianis Hagi sub formă de împrumut la Rangers pentru şase luni, iar românul s-a adaptat imediat. A dat randament şi i-a cucerit pe fani, care îl vor transferat definitiv. Presa din Belgia a făcut o analiză a mutărilor făcute de Genk în ultima perioadă de mercato. "De la Emond la bomba Hagi: ei sunt cei care au plecat din Jupiler League în această iarnă", este titlul materialului celor de la walfoot.be.

Prestaţiile lui Ianis i-au făcut pe jurnaliştii din Belgia să se întrebe de ce Hagi junior n-a fost pe placul niciunui antrenor de la Genk în perioada petrecută de acesta în Belgia. "Jupilier Pro League a pierdut câteva feţe cunoscute în ultima fereastră de transferuri. Genk este în reconstrucţie. Ciudat, talentatul tânăr român nu a fost nici pe placul lui Mazzu, nici pe cel al lui Wolf (n.r. cei doi antrenori pe care i-a avut la Genk). Chiar şi aşa, împrumutat la Rangers, Ianis Hagi a "explodat" atât în campionat, cât şi în Europa League. 1 gol şi un assist într-o competiţie, două goluri şi o pasă decisivă în cealaltă", scriu jurnaliştii belgieni.

"Ianis a cerut să plece!"

Reacţia presei din Belgia vine la câteva zile după ce oficialii lui Genk au oferit adevăratul motiv al plecării lui Ianis. Românul a cerut să fie lăsat să plece în iarnă: "Adevărul despre Ianis Hagi este că l-am lăsat să meargă la Rangers sub formă de împrumut pentru că a cerut să plece în ianuarie. La Rangers joacă acum aripă dreapta, iar aici, la Genk, îl avem pe Junya Ito care evoluează pe această poziţie. Junya a jucat atât de bine, încât nu am putut să-i garantăm lui Hagi că va mai juca vreun meci pentru noi", a afirmat De Conde, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: ianis hagigenkbelgia 

viewscnt
Articole similare