Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Cehia, reacţie imediată după ce Becali l-a făcut praf pe Ondrasek: "Extravagantul patron nu are milă!"

Presa din Cehia, reacţie imediată după ce Becali l-a făcut praf pe Ondrasek: "Extravagantul patron nu are milă!"

FCSB

Comentarii

Zdenek Ondrasek (32 de ani), atacantul ceh adus de FCSB în această vară, a debutat în echipa roş-albastră la primul meci din noul sezon al Ligii 1, 0-0 cu FC Botoşani, dar evoluţia sa nu l-a convins pe Gigi Becali (63 de ani), care l-a criticat. Criticile au ajuns şi la urechile jurnaliştilor cehi, care au scris despre declaraţiile omului de afaceri din Pipera.

Presa din Cehia, despre criticile lui Becali pentru Ondrasek: "Extravagantul patron nu are milă!"

FCSB a obţinut doar o remiză, scor 0-0, în deplasare cu FC Botoşani la meciul de debut în noul sezon al Ligii 1. În partida cu echipa lui Valeriu Iftime a debutat şi Zdenek Ondrasek, atacant ceh care a sosit la FCSB în această vară, de la Viktoria Plzen. Evoluţia lui Ondrasek nu l-a mulţumit pe Gigi Becali, care n-a ţinut cont că acesta se află la primele minute oficiale alături de noii săi coechipieri.

Presa din Cehia a aflat despre criticile pe care Gigi Becali i le-a adresa lui Zdenek Ondrasek, iar jurnaliştii cehi au reacţionat la vorbele patronului FCSB: „Să mergi la o echipă nouă este un moment crucial pentru fiecare fotbalist. Zdenek Ondrasek experimentează asta în prezent, la FCSB, în România. Dar lucrurile nu sunt uşoare pentru el. Patronul clubului, Gigi Becali, l-a criticat fără milă pe atacantul ceh, imediat după primul meci. ‘Nu este deloc la nivelul clubului nostru’, a spus acesta cu fermitate.

Evident, Ondrasek nu a făcut ceea ce era aşteaptat de la el. Cel puţin din punctul de vedere al extravagantului patron, Gigi Becali. Acesta l-a criticat fără milă pe Ondrášek într-o emisiune TV.   

Becali este cunoscut pentru faptul că spune lucurilor pe nume şi nu are milă. Declaraţiile sale controversate apar foarte des în presa din România. Prin urmare, în acest moment este dificil de estimat în ce direcţie se va dezvolta legătura lui Ondrášek cu FCSB. Aventura lui în România, evident, nu a început într-un mod idilic”, au notat jurnaliştii de la isport.blesk.cz.

FC Botoşani - FCSB 0-0, în Liga 1

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 0-0, cu echipa FC Botoşani, în primul meci al ediţiei 2021/2022 a Ligii I.

În minutul 61, Florin Tănase a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a unui jucător al gazdelor la Octavian Popescu.

FC Botoşani: Pap - Braun, Racoviţan, Şeroni, Ţigănaşu - E. Papa, Remacle (Edjouma ’46), Ongenda (Camara ’90) – Tîrcoveanu (Patache ’66), Kage (Sila ’46), Fili (Dragu ’84). Antrenor: Marius Croitoru

FCSB: A. Vlad – V. Creţu, Haruţ (Ov. Popescu ’46), Vucur (Cristea ’46), Radunovic – Moruţan (Musi ’78), A. Creţu, Oaidă (Ondrasek ’46) – Cordea, Tănase, Oct. Popescu. Antrenor: Dinu Todoran

Afla mai multe despre: zdenek ondrasekcriticigigi becalipresacehiareactie 

viewscnt
Articole similare