Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din China: ”Acesta este avantajul echipei lui Olăroiu în finala cu Guangzhou” Reacţia miliardarului care conduce Jiangsu Suning şi Inter Milano

Presa din China: ”Acesta este avantajul echipei lui Olăroiu în finala cu Guangzhou” Reacţia miliardarului care conduce Jiangsu Suning şi Inter Milanogalerie foto

Fotbal

Comentarii

Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, şi Guangzhou Evergrande, club condus de pe banca tehnică de Fabio Cannavaro, au remizat, scor 0-0, în turul finalei din campionatul Chinei.

Presa din China ştie care sunt avantajele echipei lui Olăroiu înainte de manşa retur:

”Nu există niciun dubiu că Jiangsu Suning porneşte cu şansa a doua în această finală. Dar Guangzhou Evergrande trebuie să fie foarte atentă la contraatacurile echipei lui Olăroiu. Alex Teixeira şi Eder Citadin Martins sunt foarte periculoşi. Rapizii atacanţi ai lui Suning au potenţialul de a aduce titlul pentru Suning pe contra atac, iar Olăroiu ştie asta” notează jurnalistul Xiang Bin, printre observaţiile sale de după prima partidă din finală.

Zhang Jindong (foto sus), miliardarul care patronează formaţiile Jiangsu Suning şi Internazionale Milano, a reacţionat după primul meci din finala campionatului chinez de fotbal: ”Fiecare dintre voi a arătat un spirit de luptă impresionant. Sunteşi super eroi pentru noi. Sper că putem câştiga finala pentru a onora atât oraşul cât şi Suning” a transmis acesta.

Returul din 12 noiembrie se va desfăşura pe acelaşi stadion.

În semifinale, Cosmin Olăroiu a produs marea surpriza, după ce a reuşit să o elimine pe Shanghai SIPG, scor 2-1. 

Afla mai multe despre: cosmin olăroiujiangsu suningsuperliga china 

viewscnt
Articole similare