Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Franţa anunţă că Tătăruşanu rămâne fără antrenor. Înlocuitorul, fost câştigător al Cupei Franţei

Presa din Franţa anunţă că Tătăruşanu rămâne fără antrenor. Înlocuitorul, fost câştigător al Cupei Franţei

Ligue 1

Comentarii

Într-un meci în care Ciprian Tătăruşanu a fost integralist, FC Nantes a pierdut, marţi, cu Nice, scor 1-2. Eşecul i-a fost decisiv tehnicianului Miguel Cardoso, cel puţin aşa susţine presa din Franţa.

Soarta portughezului a fost hotărâtă miercuri dimineaţă, după o întâlnire între directorul general al clubului, Franck Kita şi avocatul antrenorului, conform site-ului 20minutes.fr. Aceeaşi sursă susţine că Miguel Cardoso va fi pe bancă şi la jocul din weekend cu Lyon, dar acela va fi ultimul. 

Înlocuitorul său ar urma să fie Jocelyn Gourvennec, fost jucător la Nantes, care este liber de contract după despărţirea de Bordeaux, din luna ianuarie a acestui an. Antrenorul, care în acest moment este consultant la o emisiune de fotbal de pe Canal+, a fost dorit şi vara trecută, dar după câteva săptămâni de negocieri, mutarea a picat, pentru că cele două părţi nu s-au înţeles asupra duratei contractului şi a compoziţiei staff-ului tehnic. 

3 ani şi-a petrecut ca jucător Gourvennec în tricoul "canarilor". El a câştigat Cupa Franţei în sezonul 2013-2014, când era pe banca lui Guingamp. 

După şapte etape, Nantes este pe locul 18 cu doar cinci puncte. 

Afla mai multe despre: tatarusanuantrenorfc nantes 

viewscnt
Articole similare