Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Franţa anunţă revenirea lui Wenger în fotbal! Cu ce echipă de top s-a înţeles antrenorul

Presa din Franţa anunţă revenirea lui Wenger în fotbal! Cu ce echipă de top s-a înţeles antrenorul
Comentarii

Arsene Wenger, ajuns la 69 de ani, este fără echipă după ce a părăsit-o în vară pe Arsenal, după 22 de ani petrecuţi la "tunari". Se pare că francezul nu este mulţumit cu statul de şomer şi este pregătit să revină. Presa din Franţa a anunţat următoarea destinaţie a tehinicianului.

France Football susţine că Wenger negociază de câteva săptămâni cu AC Milan şi în acest moment cele două părţi sunt extrem de aproape de un acord, pentru ca tehnicianul francez să înceapă munca la clubul din Lombardia. 

Wenger ar urma să îl înlocuiască pe Gennaro Gattuso, care a preluat-o pe Milan în noiembrie 2017. În acest sezon, echipa ocupă locul patru în clasament, dar la începutul sezonului existau aşteptări mai mari. În special după o campanie de achiziţii în care a fost adus Gonzalo Higuain de la rivala Juventus. 

Aceeaşi sursă menţionează că francezul va avea mai multe responsabilităţi pe partea tehnică şi va colabora foarte mult cu brazilianul Leonardo. Venirea francezului ar fi facilitată de Paul şi Gordon Singer, miliardarii care o conduc pe AC Milan şi care au afaceri în Londra şi, aparent, sunt şi fani Arsenal. 

Afla mai multe despre: arsene wengerac milan 

viewscnt
Articole similare