Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Germania îi cântă prohodul lui Peter Bosz: ”Este un pas înapoi spre Epoca de Piatră!”

Presa din Germania îi cântă prohodul lui Peter Bosz: ”Este un pas înapoi spre Epoca de Piatră!”

Campionate

Comentarii

Situaţia la Dortmund este tensionată după eliminarea din Champions League, iar presa din Germania crede că mandatul olandezului Peter Bosz se apropie de final.

Tehnicianul Borussiei Dortmund, Peter Bosz, a avut parte de o aniversare nefericită. Chiar în ziua în care a împlinit 54 de ani, Dortmund a fost învinsă de Tottenham, iar nemţii au emoţii acum şi în privinţa locului 3, care duce către Europa League. De altfel, confruntarea cu Spurs a fost a cincea partidă consecutivă fără victorie pentru echipa antrenată de Bosz. Ultimul succes al galben-negrilor datează din 24 octombrie, când au trecut cu 5-0 în cupa Germaniei de Magdeburg, ocupanta locului secund în liga a treia.

Fostul itnernaţional german, câştigător al Ligii Campionilor cu Liverpool în 2005, Dieter Hamann, nu vede cu ochi buni situaţia de la Dortmund.

”Este un pas înapoi spre Epoca de Piatră! A fost înfricoşător! Dacă în prima repriză Tottenham a fost îngăduitoare, în repriza secundă ne-am dezintegrat. Aşa arată o echipă moartă! Ca fan al lui Dortmund, ar trebui să fiu îngrijorat pentru meciul de sâmbătă”, a declarat Hamann.

Borussia Dortmund primeşte sâmbătă vizita locului 2 în Bundesliga, Schalke.

Afla mai multe despre: champions leagueliga campionilorborussiadortmundtottenhampeter bosz 

viewscnt
Articole similare