Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Israel nu l-a menajat pe George Puşcaş înainte de Israel - România: „Cel mai slab jucător din Serie A!”

Presa din Israel nu l-a menajat pe George Puşcaş înainte de Israel - România: „Cel mai slab jucător din Serie A!”

Echipa națională

Comentarii

George Puşcaş a primit tot mai multe critici în ultima perioadă din cauza evoluţiilor sale modeste de la Genoa.

Presa din Israel nu l-a menajat pe George Puşcaş: „Cel mai slab jucător din Serie A!”

Se pare că nici presa din Israel nu l-a uitat pe atacantul echipei naţionale. Chiar înainte de duelul direct dintre România şi Israel, jurnaliştii au scris că nu aşteaptă ca Puşcaş să fie titular, având în vedere că este cel mai slab atacant din Serie A, conform analizei făcute de portalul de specialitate Sofascore.

„Puşcaş a fost selecţionat de Edi Iordănescu pentru meciurile cruciale cu Israel şi Elveţia, dar este de aşteptat să nu înceapă meciurile ca titular. El a fost plasat ultimul în Serie A într-un top realizat de Sofascore.

La Genoa a petrecut mai mult timp pe bancă şi a evoluat în şase meciuri ca rezervă. În ultimele două meciuri, cu Cagliari şi Verona, a strâns în total 67 de minute, dar nu a putut să-şi lase amprenta şi încă nu a marcat în acest sezon”, au scris cei de la sports.walla.co.il.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui George Puşcaş, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com
  • Duelul dintre România şi Israel va avea loc sâmbătă, de la 21:45

Bogdan Stelea, dezamăgit de naţionala României: „Nu avem o identitate!”

„Aş vrea să pot să spun mai multe lucruri despre echipa naţională, dar nu avem o identitate. Nu există un jucător care să zici că e sclipitor la fiecare meci, pune piciorul pe minge într-un anumit moment şi face lucruri.

Nici măcar Ianis Hagi şi Nicolae Stanciu. Nu în orice moment în care pun piciorul pe minge se întâmplă ceva. Stanciu are un anumit nivel, şi-a asumat rolul de lider, e căpitan, dar… Cred că ne calificăm la Campionatul European în acest moment pentru că pur şi simplu ne-am lăsat duşi de val.

Suntem în căutări, ne batem să ajungem să avem o identitate, nu ne respectă aproape nimeni şi toţi care vin să joace suntem cu ei aproape pe muchie de cuţit cu ei. Ne batem cu echipe de nivelul 2-3, ăştia suntem. Sunt alături de echipa naţională, dar văd care e realitatea şi o accept.

Mi-ar plăcea să spun lucruri frumoase, dar nu suntem la nu nivel extraordinar”, a spus Bogdan Stelea, potrivit Fanatik.

Afla mai multe despre: george puscasromaniaisraelgenoa 

viewscnt
Articole similare