Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia a anunţat care sunt portarii cu care Ionuţ Radu se bate pentru postul de titular la Inter! Ei se luptă pentru locul lui Handanovic

Presa din Italia a anunţat care sunt portarii cu care Ionuţ Radu se bate pentru postul de titular la Inter! Ei se luptă pentru locul lui Handanovic

Stranieri

Comentarii

Ionuţ Radu este doar împrumutat la Genoa de Inter până în vară, dar în această iarnă ar putea reveni mai repede la Milano, unde s-ar lovi de un alt concurent serios, Samir Handanovic. Deşi odată ajuns ar putea rămâne în umbra slovenului, românul nu ar avea locul de titular garantat nici în viitor.

Aglomeraţie pentru poarta lui Inter

Conform presei din Italia, Inter va alege între trei portari pentru a-i face concurenţă lui Handanovic. Ionuţ Radu pare a fi principalul contracandidat, dar alţi doi tineri portari stau la pândă.

Este vorba despre Michele Di Gregorio, care în prezent evoluează la Pordenone, în Serie B, care e împrumutat de la Inter până în vară. Italianul este un produs al lui Inter, iar în 2017 a cucerit titlul cu echipa Primavera. 

Ultimul pe listă este brazilianul Gabriel Brazão, în vârstă de 19 ani, care e împrumutat de Inter la Albacete, în liga a doua spaniolă. Portarul a fost adus de Inter în vara lui 2019 de la Parma, dar a fost imediat împrumutat. Brazao are în palmares un titlu cu echipa Braziliei U17 în campionatul sud-american. 

Radu nu a lipsit niciun minut din poartea echipei genoveze, în cele 17 meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Cu toată că portarul român a avut de multe ori intervenţii salvatoare, Genoa este pe locul 20, ultimul, cu 11 puncte, la patru puncte de Sampdoria de pe locul 17, care asigură menţinerea în Serie A.

Ionuţ Radu a primit 35 de goluri în această ediţie a campionatului italian, cele mai multe dintre portarii din Serie A, la egalitate cu brazilianul Gabriel de la Lecce.

 

Afla mai multe despre: ionut raduionut radu revenire interionut radu genoa 

viewscnt
Articole similare