Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia a dezvăluit viitorul lui Ciprian Tătăruşanu în Serie A

Presa din Italia a dezvăluit viitorul lui Ciprian Tătăruşanu în Serie A

Serie A

Comentarii

Adus cu stat clar de rezervă la AC Milan, Ciprian Tătăruşanu va rămâne în continuare la echipa de pe San Siro, potrivit presei din Italia.

În ciuda plecării lui Donnarumma, Tătăruşanu va avea acelaşi statut şi va fi rezerva lui Maignan, goalkeeper adus de la campioana Franţei, Lille.

În ultimul sezon, Tătăruşanu a prins un singur meci în Serie A pentru AC Milan, iar de alte 37 de ori a fost rezervă.

"Ciprian Tătăruşanu este unul dintre cei mai experimentaţi membri ai grupului. Ajuns în septembrie 2020, de la Lyon, portarul român a fost mereu pe fază când s-a apelat la el. Asta s-a întâmplat în dubla din Europa League cu Sparta Praga, când a salvat echipa, cu intervenţii decisive. Tătăruşanu va fi confirmat ca al doilea portar al echipei.", scriu jurnaliştii de la Calciomercato.

Daco-Getica, Gloria Bistriţa, FCSB, Fiorentina, Nantes, Lyon şi AC Milan sunt toate echipele din CV-ul lui Ciprian Tătăruşanu.

  • 2 meciuri a jucat Tătăruşanu în Cupa Italiei şi 2 în Europa League

Ciprian Tătăruşanu s-a retras din naţionala României

Meciul Irlanda de Nord - România, scor 1-1, din Liga Naţiunilor, a fost ultimul jucat de CIprian Tătăruşanu pentru naţională. Ajuns la 34 de ani, Tătăruşanu a evoluat aproape 11 ani la naţională, timp în care a adunat 73 de selecţii.
 
Ciprian Tătăruşanu, în acest moment la AC Milan, a debutat pentru echipa naţională de seniori pe 17 noiembrie 2010, acum 10 ani şi două zile, într-un meci amical cu Italia, încheiat 1-1, cu Răzvan Lucescu pe banca tehnică a României.

Afla mai multe despre: serie aciprian tatarusanuac milan 

viewscnt
Articole similare