Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia a distrus-o pe Lazio după înfrângerea cu CFR Cluj: "Pe tărâmul lui Dracula, nu şi-a arătat caninii"

Presa din Italia a distrus-o pe Lazio după înfrângerea cu CFR Cluj: "Pe tărâmul lui Dracula, nu şi-a arătat caninii"

UEFA Europa League

Comentarii

Corriere dello Sport a notat, joi seară, după eşecul înregistrat de Lazio Roma în meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că italienii nu au reuşit să îşi arate “caninii pe tărâmul lui Dracula”.

“Cluj-Lazio 2-1: începe prost aventura lui Inzaghi în Europa League”, a titrat cotidianul italian, adăugând: “Pe tărâmul lui Dracula, Lazio nu îşi arată caninii şi înregistrează a doua înfrângere consecutivă. KO-ul în faţa Clujului în startul grupelor cupelor europene este o copie a rezultatului de 2-1 înregistrat împotriva echipei Spal, în campionat”.

“Coşmar pentru Lazio şi în Europa: învinsă de Deac şi Omrani, sărbătoare pentru Cluj”, a titrat şi Gazzetta dello Sport, în timp ce calciomercato.com a scris: “Lazio dezamăgeşte şi în Europa League: revenire a Clujului, Inzaghi cedează cu 2-1”.

Site-ul tuttomercatoweb.com i-a acordat nota 6,5 lui Dan Petrescu, iar Simone Inzaghi a primit 5,5. "Antrenorul român a rezistat în momentul cel mai complicat şi a reuşit o revenire nesperată", scrie tuttomercatoweb.com, menţionând că gazdele au câştigat şi datorită inspiraţiei lui Petrescu, care a făcut schimbarea decisivă la pauză, introducându-l în joc pe Omrani. În schimb, pentru Simone Inzaghi eşecul de joi este un semnal de alarmă, Lazio părând o echipă fragilă fizic şi mental.

CFR Cluj a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Lazio Roma, în prima etapă a grupei E a Europa League, meci în care oaspeţii au condus cu 1-0. Au marcat Deac ’41 (penalti) şi Omrani ‘75 pentru CFR Cluj, respectiv Bastos ’25 pentru Lazio.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: dan petresculazioromaeuropa league 

viewscnt
Articole similare