Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia a făcut anunţul! Andrea Pirlo s-ar fi decis să-l titularizeze pe Radu Drăguşin

Presa din Italia a făcut anunţul! Andrea Pirlo s-ar fi decis să-l titularizeze pe Radu Drăguşin
Comentarii

Radu Drăguşin (19 ani) are şanse mari să bifeze primul meci ca titular în Serie A.

Fotbalistul român, conform Gazzetta dello Sport, cel mai important cotidian din Italia, este anunţat titular în meciul din etapa cu numărul 24 din Serie A, contra Veronei. Meciul este programat sâmbătă, de la ora 21:45. Sursa menţionată anterior anunţă că Leonardo Bonucci, Giorgio Chellini şi Juan Cuadrado nu s-au refăcut după accidentările suferite, iar Danilo este suspendat. Tocmai din acest motiv, antrenorul lui Juventus, Andrea Pirlo şi-a plănuit să apeleze la Drăguşin. 
Echipa probabilă a lui Juventus pentru meciul cu Verona, potrivit Gazzetta Dello Sport: Szczesny - Drăguşin, De Ligt, Demiral - Chiesa, McKennie, Bentancur, Rabiot, Sandro - Kulusevski, Ronaldo
  • 4 meciuri a strâns Drăguşin la Juventus: două în Cupa Italiei, unul în Champions League şi unul în Serie A
Juventus, echipa românului, este pe locul 3 în Serie A, cu 45 de puncte. Liderul clasamentului este Inter Milan, cu 53 de puncte. Actuala înţelegere dintre Radu Drăguşin şi Juventus se încheie în vara acestui an (2021), însă staff-ul şi conducerea clubului vor ca fundaşul român să mai rămână la "Bătrâna Doamnă", pentru că Radu reprezintă un fotbalist cu un potenţial foarte mare de creştere.
  • 800.000 de euro este cota fotbalistului, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: radu dragusinjuventusandrea pirlo 

viewscnt
Articole similare