Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia a făcut anunţul! Dennis Man poate reveni în Serie A

Presa din Italia a făcut anunţul! Dennis Man poate reveni în Serie A

Stranieri

Comentarii

Dennis Man este dorit de mai multe echipe şi ar putea reveni în Serie A, după ce a retrogradat cu Parma în al doilea eşalon al fotbalului italian.

Internaţionalul român este dorit inclusiv de Fatih Terim, Galatasaray, iar acum Sampdoria, club care a dorit să îl achiziţioneze şi în vară, îl doreşte din nou pe internaţionalul român. Presa din Italia a menţionat că Sampdoria doreşte să îl împrumute pe fostul jucător de la FCSB. 

În prezent, echipa unde este împrumutat şi Radu Drăguşin este sub comanda lui Roberto D`Aversa, fostul lui antrenor de la Parma. De asemenea, italienii au menţionat că Parma ar dori să îl împrumute şi chiar ar fi de acord să plătească o parte din salariul românului.

În acest sezon, Dennis Man a jucat în doar 11 meciuri oficiale şi ar dori să evolueze cât mai mult. În iarna lui 2020, Parma i-a plătit lui Gigi Becali 11 milioane de euro pentru a obţine semnătura lui Dennis Man. 

Anunţ surprinzător făcut în presa italiană: ”Dennis Man va juca în Champions League”

”La Parma este o situaţie complexă şi e greu de explicat. Valoarea lotului este foarte bună, au jucători foarte buni. Numirea lui Iachini a fost o alegere corectă, având în vedere că este antrenorul care a câştigat de cele mai multe ori campionatul în Serie B. Acum, echipa trebuie să se adapteze ideilor sale, sistemului său 3-5-2, chiar dacă unii dintre jucători au calităţi potrivite mai degrabă pentru un alt sistem.

La Parma sunt câteva extreme de mare calitate, precum Dennis Man, de exemplu, pe care, în câţiva ani, îl vom vedea jucând în Liga Campionilor, din punctul meu de vedere. Sistemul nu îl avantajează, este clar, deci mai sunt lucruri de clarificat. Pericolul este că aceşti jucători care prind puţine minute pot vedea fereastra de transferuri ca pe o cale de scăpare.

Poate că unii dintre ei deja au renunţat. Este de datoria clubului să îi reintegreze în proiect sau să renunţe la ei spre binele tuturor”, a declarat Roberto Breda, fostul antrenor de la Pescara sau Salernitana, la SportItalia, citat de Parmalive. 

Afla mai multe despre: dennis man-parma -italia-sampdoria 

viewscnt
Articole similare