Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Italia a publicat oferta pe care Parma a făcut-o pentru transferul Dennis Man. Cifrele sunt incredibile pentru fotbalul din România

Presa din Italia a publicat oferta pe care Parma a făcut-o pentru transferul Dennis Man. Cifrele sunt incredibile pentru fotbalul din România

Superliga

Comentarii

Presa din Italia a publicat ultima ofertă pe care Parma a trimis-o pentru Dennis Man şi pe care Gigi Becali a acceptat-o. Kyle Krause, patronul echipei, s-a implicat direct în afacere şi a trimis o ofertă foarte mult îmbunătăţită.

Transferul lui Dennis Man la Parma este o chestiune de ore. Presa din Italia a publicat oferta pe care a făcut-o Parma pentru Dennis Man şi care îi îndeplineşte criteriile lui Gigi Becali. În cursul zilei de astăzi ar urma să fie puse la punct ultimele detalii şi apoi jucătorul ar urma să plece spre Italia, pentru vizita medicală şi pentru a semna contractul.

Cum arată ultima ofertă făcută de Parma pentru transferul lui Dennis Man

Site-ul parmalive.com a oferit detalii despre oferta care l-a convins pe Gigi Becali să-l lase pe Dennis Man să se transfere. Echipa italiană ofertă 12 milioane de euro, sumă fixă, plus bonusuri de 3 milioane de euro. Bonusul de 3 milioane de euro poate fi încasat de FCSB dacă Dennis Man va atinge următoarele obiective:

-1,5 milioane de euro - Dennis Man trebuie să marcheze 10 goluri pentru Parma, în următorii doi ani
-1,5 milioane de euro - Dennis Man trebuie să adune 15 selecţii la naţională, în cei cinci ani de contract.

Potrivit jurnaliştilor italieni, în negocieri s-a implicat direct patronul echipei, miliardarul american Kyle Krause. Acesta a decis să negocieze transferul lui Dennis Man direct cu Gigi Becali, după ce conducerea clubului Parma n-a reuşit în ultima lună să perfecteze această mutare.

În cursul zilei de astăzi (miercuri), cei de la Parma urmează să prezinte scrisoare de garanţie bancară pe care a solicitat-o Gigi Becali, pentru a fi sigur că primeşte banii, mai ales că suma ar urma să fie achitată pe parcursul a doi ani şi jumătate.

Parma ocupă penultimul loc în Serie A şi are neapărată nevoie de un atacant dreapta, poziţie pe care joacă Dennis Man. Oficialii clubului italian au încercat în paralel mai multe variante de jucători, însă negocierile au picat şi au revenit la transferul lui Dennis Man.

Giovanni Becali îl ajută pe Dennis Man să se transfere la Parma

Pentru Dennis Man este şi un duel al impresarilor. Atacantul de 22 de ani este reprezentat de Anamaria Prodan, dar cei de la Parma l-au contactat pe Giovanni Becali pentru a negocia transferul lui Dennis Man. Vărul lui Gigi Becali are o relaţie foarte bună cu cei din conducerea lui Parma, închegată după ce Giovanni Becali l-a transferat în vară pe Valentin Mihăilă.

”Când ai mei l-au dus pe Mihăilă de la Craiova, au fost întrebaţi de Man. Le-am zis că o să le dăm un răspuns, să vedem despre ce e vorba. Nu au mai revenit, dar prin luna decembrie am fost rechemat de cei de la Parma, chiar de vicepreşedinte, de director sportiv, şi m-au întrebat care e preţul lui Man”, a mărturisit Giovanni Becali, într-o intervenţie telefonică la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis man 

viewscnt
Articole similare