Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Olanda, materiale speciale înaintea meciului Viitorul - Vitesse: "Gheorghe Hagi este uriaş!"

Presa din Olanda, materiale speciale înaintea meciului Viitorul - Vitesse: "Gheorghe Hagi este uriaş!"

Farul Constanța

Comentarii

După înfrângerea cu Dunărea Călăraşi, Hagi i-a lăsat liberi câteva ore, apoi i-a băgat deja în cantonament pentru a pregăti meciul de joi seară, manşa tur a turului 2 preliminar din Europa League, cu Vitesse Arnhem

"O luăm din nou de la zero, trebuie să uităm repede eşecul cu Dunărea. O să fie un meci greu, foarte greu, joi seară, dar n-avem ce face. Nimic nu e imposibil în fotbal, trebuie să jucăm şi să facem tot ce putem pentru a obţine victoria", spune Hagi. 

"Suntem la început de sezon, mai avem de pus la punct unele automatisme şi nu suntem încă la capacitate maximă din punct de vedere fizic. Trebuie să fim concentraţi joi şi putem să câştigăm. Am mare încredere că vom face un meci bun, într-o partidă foarte complicată. Îi vom analiza foarte bine în aceste zile şi o să fim pregătiţi sută la sută", a comentat Bogdan Ţâru.

Siteul oficial al lui Vitesse a notat: "Jucăm împotriva echipei patronate de "Maradona din Carpaţi", Gheorghe Hagi, un jucător cu o carieră impresionantă, care a trecut pe la Galatasaray, Real Madrid, Barcelona". Iar presa din Olanda scrie: "Gheorghe Hagi este uriaş! A jucat la Real Madrid şi Barcelona, e supranumit «Maradona din Carpaţi» şi a făcut minuni la Viitorul, devenind campionul României în 2017"

Afla mai multe despre: viitoruleuropa leaguevitessehagi 

viewscnt
Articole similare