Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Scoţia a analizat prestaţia lui Ianis Hagi din meciul Slavia - Rangers 1-1. Comparaţia cu Stanciu: "N-a reuşit să-i ţină piept compatriotului său"

Presa din Scoţia a analizat prestaţia lui Ianis Hagi din meciul Slavia - Rangers 1-1. Comparaţia cu Stanciu: "N-a reuşit să-i ţină piept compatriotului său"

Stranieri

Comentarii

Jurnaliştii britanici au analizat prestaţia lui Ianis Hagi (22 de ani), fotbalistul lui Rangers, din meciul cu Slavia Praga din turul optimilor de finală Europa League, încheiat 1-1.

Ianis Hagi a reuşit pasa de gol la reuşita lui Helander, dar a fost eclipsat de Nicolae Stanciu, care a reuşit un gol de poveste, iar jurnaliştii din Marea Britanie au analizat prestaţia lui Hagi Jr. şi au tras concluziile. Glasgow Times i-a acordat nota şase lui Ianis şi au notat că românul nu a reuşit mare lucru în afara assist-ului.

Daily Record şi Scotsman, alte două publicaţii din Scoţia, au scris şi ele despre prestaţia lui Ianis Hagi. "Romanul nu a reuşit să-i ţină piept compatriotului Nicolae Stanciu înainte de golul cehilor. Şi-a spălat din păcate prin paşă de gol pentru Helander", scriu cei de la Glasgow Times.

"Hagi merită apreciat pentru assist-ul la golul egalizator al lui Rangers. Şi-a adus contribuţia înainte de a fi înlocuit de Arfield", scriu cei de la Daily Records.



Returul dublei, Rangers - Slavia Praga, se joacă joi, 18 martie, de la ora 22:00, în optimile Europa League, în direct la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersmecislavia pragaeuropa league 

viewscnt
Articole similare