Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Scoţia, laude pentru Ianis Hagi după încă o pasă de gol a românului: "Viziune extraordinară. Va fi un jucător minunat!"

Presa din Scoţia, laude pentru Ianis Hagi după încă o pasă de gol a românului: "Viziune extraordinară. Va fi un jucător minunat!"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (22 de ani) şi-a făcut un cadou, cu întârizere. Fotbalistul lui Rangers a dat o pasă de gol în partida pe care echipa sa a câştigat-o cu 2-0 în faţa lui Livingston. Hagi Jr. a împlinit 22 de ani în urmă cu trei zile, pe 22 octombrie.

Deşi în ultima vreme a fost criticat de presa din Scoaţia pentru evoluţiile sale, acum jurnaliştii britanici au revenit la laude pentru Ianis Hagi. Fiul lui Gică Hagi i-a încântat cu pasa senzaţională de gol pe care a dat-o la reuşita de 1-0, semnată de Joe Aribo.

Daily Record a apreciat evoluţia sa. „Assist briliant”, „viziune extraordinară” şi „joc creativ magic”, a descris cotidianul din Glasgow acţiunea de la gol, comentând în timpul meciului: "Odată ce se va adapta complet la fotbalul scoţian, va fi un jucător minunat".

Hagi Jr. a ajuns la a noua pasă de gol în acest sezon la Rangers, în care, în 16 meciuri, a mai reuşit şi un gol.

Ianis Hagi, titular în partida de campionat cu Livingston. Românul a reuşit o nouă pasă de gol VIDEO AICI

 

  • 4,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagipasa de golpresareactiescotia 

viewscnt
Articole similare