Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Serbia, surprinsă de declaraţiile lui Constantin Nica. "Nu a jucat niciun minut la Vojvodina, dar se vede la echipa naţională"

Presa din Serbia, surprinsă de declaraţiile lui Constantin Nica. "Nu a jucat niciun minut la Vojvodina, dar se vede la echipa naţională"

Fotbal

Comentarii

Presa din Serbia a rămas uimită de ultimele declaraţii oferite de fundaşul dreapta român, Constantin Nica, pentru presa din România.

Fotbalistul a declarat, pentru ProSport, că dacă se pune rapid pe picioare este cel mai bun fundaş dreapta pe care îl are România. Presa din Serbia a rămas uimită de cele declarate de jucător, în contextul în care a semnat cu Vojvodina Novi Sad la începutul anului, însă până în momentul întreruperii campionatului, acesta nu a apucat să debuteze, iar între timp şi-a reziliat înţelegerea.

"Deşi a semnat, antrenorul Lalatovic nu i-a oferit posibilitatea de a-şi face debutul. Nica nu a fost nici măcar pe foile de joc din Superligă şi este evident că Lalatovic nu a crezut în el la fel de mult precum conducerea. Deşi nu-şi aminteşte când a jucat ultima oară un meci oficial, Nica a dezvăluit într-un interviu din presa locală că-şi doreşte să revină la echipa naţională a României", au scris sârbii de la Informer.rs.

După experienţa de la Vojvodina Novi Sad, Constantin Nica este din nou liber de contract şi aşteaptă oferte. Are de gând să-şi reintre în formă şi să-l convingă pe Mirel Rădoi că este o soluţie pentru echipa naţională.

50.000 de euro este cota lui Constantin Nica, conform Transfermarkt. În 2013, Dinamo îl vindea la Atalanta pentru 1.6 milioane de euro. În acel an a prins şi singurele sale prezenţe pentru naţionala de seniori, sub comanda lui Victor Piţurcă, în două partide amicale, cu Polonia (1-4) şi Slovacia (1-1).

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare