Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Spania a analizat transferul picat al lui Diego Capel la Dinamo: "A evitat glonţul! A sesizat repede şi a rupt negocierile!". Ce a spus Contra despre fostul star al Sevillei

Presa din Spania a analizat transferul picat al lui Diego Capel la Dinamo: "A evitat glonţul! A sesizat repede şi a rupt negocierile!". Ce a spus Contra despre fostul star al Sevillei

Dinamo București

Comentarii

Diego Capel (33 de ani) a fost în probe la Dinamo, odată cu preluarea clubului de către Pablo Cortacero şi oamenii săi spanioli, dar Cosmin Contra, antrenorul de pe atunci, nu l-a păstrat pe fostul star al Sevillei în Ştefan cel Mare. Presa din Spania a scris despre transferul ratat al lui Capel la Dinamo.

Spaniolii de la AS au scris, duminică, despre ce s-a întâmplat cu transferul picat al lui Diego Capel al Dinamo. Fostul fotbalist al Sevillei a fost în "lotul" de spanioli pe care i-au adus Cortacero şi Rufo Collado în Ştefan cel Mare, alături de Borja Valle, Aleix Garcia sau Juan Camara.

Capel n-a apucat, însă, să joace deloc pentru Dinamo, după ce Cosmin Contra nu şi-a dat acceptul pentru transferul său. Argentinianul a dat doar probe în Ştefan cel Mare. ”Diego Capel a evitat glonţul de la Dinamo. Odată ajuns în capitala României, a sesizat repede instabilitatea de la nivelul conducerii clubului şi problemele financiare care deveniseră palpabile.

De aceea, a rupt negocierile, iar ulterior, au ieşit la iveală care erau plăţile restante care se acumulau la Dinamo în versiunea spaniolă”, au scris ziariştii spanioli.

Cosmin Contra, despre transferul picat al lui Capel la Dinamo: "E greu să aibă loc în echipă!"

În septembrie 2020, când încă era antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra a explicat de ce n-a mai semnat Diego Capel cu formaţia din Ştefan cel Mare. Nu l-a convins pe "Guriţă" în probe. "Nu că nu a fost o soluţie. Noi avem o limită de străini în lot şi avem alte priorităţi în momentul de faţă. Nu că nu mai putea, dar dacă venea acum 3 săptămâni, poate aletele ar fi fost datele problemei. Dar după ce am făcut achiziţiile pe care le-am făcut, mai ales pe posturile alea, e greu să mai aibă un loc în echipă. La antrenamente nu a arătat rău, a avut dorinţă şi am zis, dacă venea acum 3 săptămâni, poate altele ar fi fost datele problemei", a mai spus Contra.

Afla mai multe despre: diego capeldinamotransferspania 

viewscnt
Articole similare