Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Spania anunţă un nou transfer pentru Barcelona. Este jucătorul momentului în Franţa!

Presa din Spania anunţă un nou transfer pentru Barcelona. Este jucătorul momentului în Franţa!
Comentarii

Barcelona încă nu s-a hotărât asupra unui înlocuitor pentru Neymar. Brazilianul a plecat în iarnă la PSG, iar catalanii au încercat să-l transfere în locul lui pe Coutinho, de la Liverpool. Englezii au cerut prea mulţi bani pentru mijlocaş, astfel toată afacerea a căzut.

În ultima perioadă, Barcelona s-a orientat către un jucător ceva mai accesibil. Acesta se numeşte Nabil Fekir şi joacă pentru Lyon. Jucătorul francez de origine algeriană a ieşit prin două lucruri în evidenţă în acest sezon. A marcat 11 goluri şi a pasat decisiv de patru ori în acest sezon de Ligue 1, fiind cel mai bun jucător al ”leilor”. În ultima etapă a campionatului francez, Fekir a ieşit din nou în evidenţă. După golul de 5-0 marcat în faţa lui Saint Etienne, Fekir s-a dus în faţa fanilor adverşi, sărbătorind golul în faţa lor. Ultraşii ”verzilor”, n-au suportat sfidarea jucătorului şi au pătruns pe teren, meciul fiind oprit vreme de mai multe minute. 

În Franţa, Fekir este o certitudine. În urmă cu trei ani a fost ales drept cel mai bun tănăr jucător, reuşind să marcheze 13 goluri pentru Lyon. Ajuns la 24 de ani, Barcelona a început să-l monitorizeze, iar în iarnă ar urma să-i facă o ofertă lui Lyon. Fekir este cotat la 20.000.000 de euro, însă Barcelona va trebui să plătească minimum 30.000.000 de euro pentr a-l achiziţiona! 

Afla mai multe despre: barcelonatransfercoutinhofekirlyon 

viewscnt
Articole similare