Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Spania este la picioarele lui Ianis Hagi: "Face publicul să viseze". România, revelaţia Campionatului European U21

Presa din Spania este la picioarele lui Ianis Hagi: "Face publicul să viseze". România, revelaţia Campionatului European U21galerie foto

Echipa națională

Comentarii

Înainte de semifinalele Campionatului European U21, laudele continuă la adresa lui Ianis Hagi. De data aceasta, vin din partea celui mai important cotidian catalan.

Ianis Hagi a marcat în primele două meciuri ale României la Campionatul European U21 şi a contribuit astfel la trimiterea acasă a selecţionatei Albionului, iar în ultima partidă, cea cu Franţa, pasele lui "de o precizie diabolică" i-au cucerit pe jurnaliştii de la France Football. De data aceasta, a venit rândul spaniolilor să vorbească laudativ la adresa fiului "Regelui". 

Prezentat ca fiul lui "Maradona din Carpaţi", jurnalitşii de la El Mundo Deportivo, cel mai important cotidian catalan, scriu despre Ianis în felul următor: "Prin talent, viziune de joc, printr-un fotbal spectaculos, Ianis Hagi, fiul legendarul Gică Hagi este motorul actualei naţionalei de tineret a României şi face publicul din România să viseze". Ianis şi Puşcaş sunt văzuţi ca principalele vedete ale României la acest turneul final, totodată, selecţionata lui Rădoi fiind considerată cea mai mare revelaţie. 

Două sezoane a jucat tatăl său, "Regele", la Barcelona, între 1994 şi 1996. Chiar dacă Hagi senior ar vrea ca fiul său să îi calce într-o zi pe urme şi să joace la cluburi uriaşe precum Barca sau Real, în aceste zile el este subiectul unui transfer la Genk, aşa cum Telekom Sport a anunţat în exclusivitate. Mai multe detalii despre transferul lui Ianis Hagi la Genk aici.

Afla mai multe despre: ianis hagispania 

viewscnt
Articole similare