Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Spania laudă naţionala de handbal a României: ”Am pierdut în faţa uneia dintre favoritele turneului”

Presa din Spania laudă naţionala de handbal a României: ”Am pierdut în faţa uneia dintre favoritele turneului”

Handbal

Comentarii

Presa spaniolă recunoaşte superioritatea echipei naţionale de handbal a României. Echipa antrenată de Ambros Martin marţi, la Nancy, reprezentativa Spaniei, cu scorul de 27-25 (10-12), în penultimul meci din grupa a II-a, la CE din Franţa. Tricolorele au 6 puncte şi vor juca ultima partidă, miercuri, cu Ungaria, pentru calificarea în semifinalele competiţiei.

”Războinicele” şi-au îmbunătăţit jocul, dar au pierdut în faţa Naţionalei României. După o primă repriză bună, Spania a picat în cursa României. O naţională care a început să joace când a început să joace şi starul ei, Cristina Neagu” scrie cotidianul MARCA.

AS continuă ideea: ”Echipa noastră şi-a îmbunătăţit jocul, dar au făcut faţă doar în prima parte a jocului. România, una dintre marile favorite la câştigarea trofeului a întors meciul şi se gândeşte la semifinale”.

Presa iberică o remarcă şi pe Cristina Pintea, MVP-ul partidei Spania - România: ”Selecţionerul Carlos Viver a făcut această observaţie în time-out: atenţie, întotdeauna atenţie la Pintea”. Dar spanioloaicele nu au putut să-i facă faţă pivotului echipei naţionale. Cristina a marcat 6 goluri şi a făcut diferenţa pentru naţionala de handbal pregătită de Ambros Martin.

Obiectivul echipei României la CE2018 este clasarea pe unul din locurile 1-6.

Echipa României are în palmares o singură medalie continentală, bronz, în 2010, iar la ultima ediţie, în 2016, s-a clasat pe locul 5.

Afla mai multe despre: handbalromânia 

viewscnt
Articole similare