Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Spania surprinde! ”Real Madrid îl va transfera pe Mbappe!” Când a urma să se facă anunţul oficial

Presa din Spania surprinde! ”Real Madrid îl va transfera pe Mbappe!” Când a urma să se facă anunţul oficial

Real Madrid

Comentarii

Kylian Mbappe este unul dintre cei mai buni jucători ai momentului, iar Real Madrid pare a fi clubul cu cele mai multe şanse să îl transfere.

Francezul nu şi-a prelungit contractul cu gruparea din Paris, iar acum presa din Spania anunţat că jucătorul ar urma să plece la echipa din capitala Spaniei. Jurnalistul Siro Lopez este sigur de transferul lui Mbappe, iar totul ar urma să devină oficial din luna august. Real Madrid a oficializat deja revenirea lui Carlo Ancelotti, iar spaniolii vor să îşi facă o echipă capabilă să câştige din nou La Liga şi Champions League. 

”Real Madrid îl va transfera pe Mbappe în această vară. Nu este doar o opinie, ci un fapt. Va trece ceva timp până va deveni oficial, poate abia în luna august. Clubul Real Madrid este conştient că trebuie să ajungă la un acord amical cu Paris Saint Germain”, a anunţat jurnalistul Siro Lopez, citat de Defensa Central.

Karim Benzema a avut numai cuvinte de laudă la adresă lui Mbappe şi îl aşteaptă la Real Madrid. 

”Ar fi foarte bine pentru Real Madrid. Ar fi ideal. Dacă vrea să plece de la Paris Saint Germain, vreau să vină cât mai repede. Este agil, rapid şi eficient. De asemenea, se descurcă extraordinar în orice situaţie. Toţi marii jucători vor să ajungă la Real Madrid într-o zi. Aşa că îmi doresc ca Mbappe să vină”, a spus Karim Benzema. 

 

Afla mai multe despre: mbappe 

viewscnt
Articole similare