Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din străinătate scrie despre ”transferul bombă” al lui Denis Alibec. La ce club ar urma să ajungă şi câţi bani ar urma să primească Astra

Presa din străinătate scrie despre ”transferul bombă” al lui Denis Alibec. La ce club ar urma să ajungă şi câţi bani ar urma să primească Astra

Superliga

Comentarii

Presa din Turcia anunţă un ”transferul bombă” a unuia dintre cei mai buni jucători din România, Denis Alibec. Samsunspor, echipă care a promovat în liga a doua a Turciei, i-a trimis Astrei o propunere de transfer de un milion de euro.

Denis Alibec s-ar putea transfera în străinătate, mare sa dorinţă. Însă destinaţia nu este chiar atât de spectaculoasă. Cei de la Samsunspor, echipă care doar ce a promovat în liga secundă a Turciei, au făcut o ofertă de transfer de un milion de euro şi sunt foarte încrezători. Ziariştii de la meydannet.com susţin că mutarea este aproape sigură şi o prezintă ca un ”transfer bombă la Samsunspor”.

”Transferul bombă” prezentat de turci. Acceptă Alibec să meargă în liga a doua a Turciei?

Jurnaliştii turci scriu că preşedintele Yuksel Yildirim ”a sacrificat un milion de euro pentru jucătorul vedetă”. Potrivit meydannet.com, ”transferul bombă” al lui Denis Alibec la Samsunspor s-ar putea realiza până la finalul acestei luni. Marea problemă pentru Denis Alibec este competiţia în care ar merge. Samsunspor doar ce a promovat în liga a doua a Turciei, un campionat sub valoarea şi sub aspiraţiile atacantului în vârstă de 29 de ani.

Şi Marius Şumudică încearcă să-l transfer pe Denis Alibec

Tot turcii scriu că Samsunspor are concurenţă serioasă. Gaziantep, echipă antrenată de Marius Şumudică, a oferit 800.000 de euro pentru Denis Alibec. Internaţionalul român se simte foarte legat de Marius Şumudică, sub conducerea căruia a avut la Astra cea mai bună perioadă a carierei. În plus, ar juca în prima ligă a Turciei, o competiţie mult mai interesantă.

Însă Ioan Niculae, patronul Astrei, vrea să obţină cât mai mulţi bani în schimbul lui Denis Alibec, astfel că oferta de transfer primită de la Samsunspor este mai aproape de dorinţele sale.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare