Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Turcia a dezvăluit motivul pentru care Olimpiu Moruţan nu mai este titular la Galatasaray. ”Este un băiat introvertit!”

Presa din Turcia a dezvăluit motivul pentru care Olimpiu Moruţan nu mai este titular la Galatasaray. ”Este un băiat introvertit!”

Stranieri

Comentarii

Chiar dacă a început bine în Turcia, Olimpiu Moruţan nu mai este titular la Galatasaray.

Fostul mijlocaş de la FCSB în vârstă de 22 de ani nu a mai fost titular la Galatasaray de la derby-ul cu Fenerbahce, scor 1-2. Românul a ajuns chiar şi în postura de rezervă neutilizată la partida Malatyaspor, clubul pe care îl antrenează Marius Şumudică. 

Acum, jurnaliştii turci au dezvăluit care ar putea să fie motivul pentru care Moruţan nu mai joacă: ”Moruţan este un băiat introvertit!”, au scris turcii de la Fotomac. 

Fatih Terim, pus la zid după o decizie în privinţa lui Moruţan

Galatasaray a făcut un nou pas greşit în campionatul Turciei, 2-2 cu Altay, una dintre echipele abia promovate în Superligă, prilej pentru presa din Turcia să-l critice pe Fatih Terim. Antrenorul formaţiei "CimBomBom" a l-a lăsat pe banca pe Olimpiu Moruţan până în minutul 68 şi şi-a atras critici din partea jurnaliştilor.

Presa din Turcia a ţinut să critice introducerea lui Moruţan pe teren, pe care o consideră târzie. „Ok, nu e Cicâldău, dar atunci de ce îl bagi pe Moruţan, omul paselor fine, abia în minutul 70?! Nu ştiu dacă trebuie să-l întrebăm asta pe Ateş, Inan sau Terim.

Nu este posibil să joci fără un actor creativ. Este precum mâncarea slabă”, a scris jurnalistul Arif Kizlyalin într-un comentariu postat de publicaţia Cumhuruyet.

Olimpiu Moruţan a jucat 17 meciuri pentru Galatasaray în toate competiţiile acestui sezon, a marcat 3 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: moruţan-turcia-galatasaray 

viewscnt
Articole similare