Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa din Turcia aruncă bomba! ”Man a semnat cu Galatasaray!”

Presa din Turcia aruncă bomba! ”Man a semnat cu Galatasaray!”

Stranieri

Comentarii

Dennis Man ar fi pe lista lui Galatasaray, după ce Fatih Terim a semnat cu Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Man nu mai era pe placul fostului antrenor, Enzo Maresca, iar din această cauză fostbalistul era mai mult rezervă. După venirea noului tehnician, Giuseppe Iachini, Man a fost din nou utilizat, dar nu a reuşit să îşi pună amprenta asupra echipei. 

Românul şi-a atras mai multe critici asupra lui, după evoluţiile sale, iar presa internaţională susţine că fotbalistul nu ar mai dori să demonstreze în Serie B, deoarece s-ar fi înţeles cu Galatasaray.

Acum, cotidianul Fotomac a dezvăluit o speculaţie pe care au făcut-o jurnaliştii italieni: ”Man a semnat cu Galatasaray. Din această cauză, nu mai forţează”.

În urmă cu două săptămâni, italienii scriau că Giovanni Becali forţează plecarea lui Man de la Parma.

”Giovanni Becali forţează plecarea lui Dennis Man la Galatasaray. Antrenorul Terim este îndrăgostit de el şi are o relaţie bună cu agentul Becali, doar că Parma vrea să-l vândă definitiv. Italienii nu se gândesc la un eventual împrumut, vor un transfer definitiv”, a scris Nicolo Schira, pe Twitter.

Parma, situaţie dificilă în Serie B

Dennis Man a fost titular pentru Parma în partida cu Ascoli, scor 0-0, din etapa a 16-a din Serie B.

Noul antrenor al Parmei, Giuseppe Iachini, a decis să îl foloseacă pe Dennis Man titular, dar românul nu a putut să îşi ajute echipa. Fostul jucător de la FCSB a jucat în spatele celor doi atacanţi, Inglese şi Tutino. El a avut o ocazie în minutul 13, dar şutul trimis de la distanţă a fost reţinut de portarul advers. 

Dennis Man a fost avertizat cu cartonaşul galben, în minutul 59 şi a fost înlocuit cu Zagaritis, în minutul 70. Valentin Mihăilă este accidentat şi nu a fost inclus în lot pentru acest meci. Ascoli a rămas în 10 oameni pe finalul meciului, dar echipa celor doi români nu a putut forţa victoria, iar scorul a rămas 0-0.

Parma a ajuns la 5 meciuri consecutive fără victorie şi este pe locul 15, cu 4 victorii, 7 remize şi 5 înfrângeri. Dennis Man este evaluat la 10 milioane, potrivit transfermarkt, iar în acest sezon a jucat pentru Parma 10 meciuri şi a înscris 2 goluri. 

Afla mai multe despre: galatasaray-man-parma 

viewscnt
Articole similare