Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa elenă se înclină în faţa lui Boloni: ”Panathinaikos este cea mai în formă echipă din Grecia!”

Presa elenă se înclină în faţa lui Boloni: ”Panathinaikos este cea mai în formă echipă din Grecia!”
Comentarii

Ladislau Boloni este pe cai mari în Grecia. Presa elenă notează progresul incontestabil reuşit de Panathinaikos sub comanda românului.

Boloni a învins-o în ultima etapă pe Olympiakos, scor 2-1. Are 12 victorii în 18 meciuri pe banca colosului din Atena şi doar zece goluri primite. 

Doar trei goluri a încasat echipa sa de când a început anul, asta deşi Panathinaikos a bifat 9 meciuri din ianuarie şi până acum. Toate cele trei goluri au venit în luna februarie, în partidele cu Atromitos din deplasare, respectiv Olympiacos Pireu, de acasă.

”Panathinaikos este cea mai în formă echipă a Greciei. Formaţia lui Boloni tocmai ce a încheiat seria de 23 de meciuri fără înfrângere în campionat, dar şi seria de 33 de meciuri fără înfrângere în jocurile din deplasare. A fost primul succes pentru Panata în faţa eternei rivale după patru ani. Fanii trebuie să aibă încredere în Boloni. Echipa are personalitate şi identitate” scriu jurnaliştii greci.

Panathinaikos nu a pierdut niciun meci în acest an. Ultima dată când a pierdut s-a întâmplat în decembrie, în faţa celor de la PAOK Salonic, scor 1-2. 

Afla mai multe despre: bolonipanathinaikos 

viewscnt
Articole similare