Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa franceză a anunţat viitorul lui Neymar! Unde va juca vedeta braziliană de sezonul viitor

Presa franceză a anunţat viitorul lui Neymar! Unde va juca vedeta braziliană de sezonul viitor
Comentarii

După luni întregi de speculaţii, se pare că viitorul lui Neymar este la Paris. Conform presei franceze, brazilianul va semna o prelungire de contract cu PSG, valabilă până la sfârşitul lui iunie 2026.

Când a venit de la Barcelona în 2017, Neymar a devenit cel mai scump jucător din istorie. Mutarea sa este considerată cea ce a cauzat marea inflaţie din fotbal din anii recenţi, preţul exorbitant de 222 de milioane de euro plătit de PSG crescând sumele cerute de cluburi pentru jucătorii lor.

Presa franceză a anunţat viitorul lui Neymar!

Conform l'Equipe, Neymar a luat decizia să îşi prelungească contractul cu PSG. După luni, dacă nu chiar ani de speculaţii despre o revenire la Barcelona, brazilianul ar fi fost convins să rămână la Paris. ”Decarul” francezilor ar urma să semneze o nouă înţelegere, valabilă până pe 30 iunie 2026, când Neymar va avea 34 de ani. 30 de milioane ar urma să încaseze vedeta parizienilor.

Blestemat de accidentări de când a aterizat la Paris, Neymar a reuşit doar 112 partide în patru ani pentru PSG. În acestea, brazilianul a marcat de 85 de ori şi a oferit 51 de pase decisive. Cu formaţia franceză, Neymar a ridicat trei titluri, trei Supercupe, două Cupe şi două Cupe ale Ligii.

Afla mai multe despre: neymarcontract neymarprelungire neymartransfer neymarplecare neymarneymar barcelona 

viewscnt
Articole similare