Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa franceză | Super jucătorul pe care îl vrea Zidane, pentru proiectul său de la Manchester United. Suma URIAŞĂ pe care o vor plăti englezii

Presa franceză | Super jucătorul pe care îl vrea Zidane, pentru proiectul său de la Manchester United. Suma URIAŞĂ pe care o vor plăti englezii

Manchester United

Comentarii

Le10 Sport insistă asupra interesului pe care îl arată Manchester United pentru tehnicianul francez, Zinedine Zidane. Omul care a câştigat de trei ori Uefa Champions League la rând cu Real Madrid, ar urma să fie înlocuitorul lui Jose Mourinho la formaţia de pe Old Trafford.

Iar conform sursei citate, Zidane îşi pregăteşte deja lista de transferuri. Jucătorul pe care tehnicianul francez îl doreşte pentru a conduce noul său proiect din teren este Antoine Griezmann, campiona mondial cu naţionala ”cocoşilor galici”.

Pentru Griezmann, United ar trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 200 de milioane de euro. O sumă care aprinde imaginaţia unei părţi a fanilor de pe Old Trafford, dar irită o altă parte a fanilor, care consideră un astfel de transfer drept ”indecent” în condiţiile în care lui Mourinho nu i-au fost aduşi în această vară niciunul dintre cei cinci jucători pe care portughezul i-a dorit la echipă.

Griezmann a fost la un pas de un transfer la FC Barcelona în această vară, dar în cele din urmă mutarea a picat. El a recunoscut că l-ar tenta la un moment dat şi o altfel de aventură. Interesant este că internaţionalul francez a fost dorit şi de Jose Mourinho la Manchester United.

Afla mai multe despre: zinedine zidanejose mourinhomanchester unitedantoine griezmann 

viewscnt
Articole similare