Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa internaţională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus - Atletico Madrid 3-0! "Marţian!"

Presa internaţională e la picioarele lui Cristiano Ronaldo după Juventus - Atletico Madrid 3-0! "Marţian!"galerie foto
Comentarii

Formaţia Juventus Torino s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Atletico Madrid, în manşa retur a optimilor competiţiei.

Presa spaniolă laudă prestaţia atacantul portughez. ”Un hattrick de lux semnează revenirea miraculoasă a lui Juventus! Cristiano scufundă Atletico”, a titrat Marca. Cotidianul As a scris: ”Cristiano termină cu Atletico!”. ”Cristiano elimină Atletico cu un hattrick”, a notat Mundo Deportivo, iar Sport a titrat: ”Cristiano Ronaldo semnează revenirea”.
 
Corriere dello Sport a avut unul dintre cele mai inspirate titluri: ”Juventus are un marţian! Tripla de poveste a lui Ronaldo umileşte Atletico”. ”Juventus impresionează şi e în sferturi! CR7 răstoarnă Atletico”, a scris Gazzetta dello Sport. Tuttosport a notat: ”Ronaldo, hattrick nebunesc. Juve o copleşeşte pe Atletico şi se califică”.
 
Cristiano Ronaldo a marcat toate cele trei goluri, în minutele 27, 48 şi 86 (penalti). În tur, Atletico Madrid câştigase la Madrid cu scorul de 2-0. Tragerea la sorţi pentru sferturile de finală are loc vineri.
 
 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: ronaldo 

viewscnt
Articole similare