Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa italiană a schiţat primul 11 al lui Mourinho la Roma. Cum ar putea arăta romanii cu 5 transferuri noi în vară

Presa italiană a schiţat primul 11 al lui Mourinho la Roma. Cum ar putea arăta romanii cu 5 transferuri noi în vară

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a semnat oficial cu AS Roma. La mai puţin de trei săptămâni de la despărţirea de Tottenham, tehnicianul portughez şi-a găsit o nouă formaţie.

Iar presa italiană a explodat parcă de câteva zile, anunţând fel de fel de transferuri posibile pe Olimpico. Mourinho nu a vorbit încă despre noua sa aventură. Nu a fost prezentat oficial şi nu a susţinut nicio conferinţă de presă. Chiar şi-aşa, având în vedere imaginea sa extrem de impunătoare, presa din Italia scrie de câteva zile, aşa cum nu a scris niciodată despre subiectul AS Roma. Impactul sosirii lui Mou este uriaş. Pe străzile Capitalei au apărut deja reclame cu tehnicianul portughez, iar fanii au desenat zidurile clădirilor, fie cu mesaje pro Mourinho, fie cu portretul antrenorului lusitan.

În ceea ce priveşte bursa zvonurilor, Roma pare să transfere jumătate din fotbaliştii din Europa. Desigur, este doar o glumă forţată, chiar dacă probabil Jose şi-a schiţat deja cărămizile noului proiect.

Ceea ce pare tot mai sigur este că puţini dintre titularii de acum ai Romei vor mai rămâne pe Olimpico. Reconstrucţia începe cu îndepărtarea ”uscăturilor” scriu italienii, iar Pedro, Henrikh Mkhitaryan, Chris Smalling sau Pau Lopez par ”condamnaţi”. La capitolul ”veniri”, dincolo de numele grele, dar aproape imposibil de transferat precum David de Gea sau Isco, italienii au subliniat intenţia managerului de a aduce un portar, un fundaş central şi un atacant. Pistele cele mai credibile i-au ajutat pe jurnalişti să schiţeze un potenţial prim 11 al Romei pentru stagiunea viitoare. Un prim 11 care ar putea arăta aşa:

Jose Sa (Olympiakos) - Karsdorp, Kumbulla, Mancini, Spinazzola - Pellegrini, Renato Sanches (Lille), Veretout - Lingard (Man United/West Ham), Bellotti (Torino), Zaniolo

 

Afla mai multe despre: mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare