Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa portugheză anunţă că Vlad Dragomir poate ajunge la Benfica! Bătaie pe semnătura internaţionalului de tineret

Presa portugheză anunţă că Vlad Dragomir poate ajunge la Benfica! Bătaie pe semnătura internaţionalului de tineret

Stranieri

Comentarii

Vlad Dragomir (21 de ani) ar putea ajunge la Benfica Lisabona, scrie cunoscutul cotidian portughez A BOLA.

Vlad Dragomir la Benfica? Cât ar trebui să plătească portughezii pentru internaţionalul de tineret

Cotat la 1.3 milioane de euro, internaţionalul de tineret ar urma să o coste pe cea mai iubită echipă a Portugaliei, aproximativ 3 milioane de euro. 

A BOLA notează că Benfica se luptă cu Galatasaray, Genk, Cagliari şi Sampdoria pentru semnătura fotbalistului crescut de Arsenal, şi care a bifat 20 de meciuri în actuala stagiune pentru Perugia Calcio.

Vlad Dragomir s-a născut la Timişoara şi este impresariat de Cătălin Sărmăsan. Între iulie 2015 şi august 2018 el a evoluat pentru Arsenal Londra, la nivelul formaţiilor de tineret. Internaţional U21 al României, Dragomir a adunat 8 selecţii, dar nu a marcat niciodată pentru "tricolori".

"La cei 21 de ani ai săi are o cotă de piaţă atractivă pentru cluburile bune din Europa, care sunt interesate de jucători tineri, de mare perspectivă", anunţă un cunoscut jurnalist portughez pe contul său de Twitter. Benfica Lisabona este cea mai de succes echipă de fotbal din Portugalia. "Vulturii"sunt antrenaţi de Bruno Lage, fostul secund al lui Carlos Carvahal şi fost principal la echipa secudă a clubului. De serviciile lui Dragomir este foarte interesată şi Galatasaray Istanbul.

Afla mai multe despre: vlad dragomir 

viewscnt
Articole similare