Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa spaniolă a aflat totul. Afacerea de 1.4 MILIARDE de EURO!! Florentino Perez e gata de cea mai mare lovitură din istoria fotbalului

Presa spaniolă a aflat totul. Afacerea de 1.4 MILIARDE de EURO!! Florentino Perez e gata de cea mai mare lovitură din istoria fotbaluluigalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte să îmbrace haine noi. Florentino Perez vrea să reconstruiască stadionul Santiago Bernabeu şi să revoluţioneze actuala echipă pe care o are la dispoziţie Zinedine Zidane.

1.4 miliarde de euro!! Atât va încasa Real Madrid din noul contract cu ADIDAS, concernul care sponsorizează gruparea blanco din 1998 neîntrerupt.  În prezent, germanii oferă anual doar 42 de milioane de euro grupării de pe Santiago Bernabeu, un contract care din sezonul viitor va fi renegociat.

Având marele avantaj al interesului celor de la Nike pentru a crea echipamentul grupării blanco pentru fiecare dintre următoarele 10 sezoane, Florentino Perez a solicitat ADIDAS cel mai mare contract din istoria fotbalului. 140 de milioane de euro pe sezon ar urma să încaseze gruparea merengue de la Adidas!! Adică 1.4 miliarde de euro pentru următorii 10 ani. Oferta germanilor este astfel mai mare decât cea a americanilor de la Nike. Iar interesul e firesc. Dincolo de ceea ce înseamnă brandul ”Real Madrid”, cei de la Adidas nu doresc să piardă cel mai important partener din lumea fotbalului. Spaniolii susţin că înţelegerea care va intra în vigoare din vară este cea mai mare din istoria fotbalului.

Madrilenii rămăseseră ”în urmă” la acest capitol. Deşi au câştigat 4 din ultimele 5 ediţii ale Uefa Champions League, Los Blancos încasau mai puţin de jumătate din banii pe care îi primeşte Barcelona de la Nike. Inclusiv Manchester United avea un contract mult mai mare cu cei de la Adidas (94 de milioane pe an). Florentino Perez a mizat pe cartea câştigătoare, scriu cei de la Diario Gol: ”Real Madrid este unica echipă capabilă să câştige de trei ori la rând Champions League şi merită mult mai mult” a plusat la discuţii mai marele merengue.


Sponsorii tehnici de la Real Madrid

  • 1980-1985 Adidas
  • 1985-1994 Hummel
  • 1994-1998 Kelme
  • 1998-prezent Adidas

Iar rezultatul negocierilor a fost unul pozitiv. Sursa citată susţine că pe lângă cele 140 de milioane de euro pe an, Real Madrid va primi alte 40 de milioane ”variabile”, în funcţie de performanţele din fiecare sezon.

Adidas s-ar putea implica şi în transferuri

S-a întâmplat în cazul Gareth Bale şi s-ar putea întâmpla din nou. ADIDAS are tot interesul ca la Real Madrid să ajungă cei mai buni fotbalişti ai lumii, chiar dacă au contracte individuale cu alte firme de echipament sportiv (cazul Mbappe, care are contract cu Nike).

Cel mai important jucător pe care Adidas îl are sub contract şi care ar putea ajunge la Real Madrid mult mai uşor este Paul Pogba. Alţi fotbalişti din fotbalul ”mare” pe care germanii îi au sub contract sunt Dele Alli, Mohamed Salah, Bernardo Silva sau ... Lionel Messi. Ultimul iese probabil din discuţie, dar ceilalţi trei sunt toţi fotbalişti care au stârnit interesul Realului. 

Afla mai multe despre: real madridflorentino perez 

viewscnt
Articole similare