Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa spaniolă anunţă că Barcelona l-a găsit pe urmaşul lui Messi. Fotbalistul ar urma să ajungă în sezonul viitor pe Camp Nou

Presa spaniolă anunţă că Barcelona l-a găsit pe urmaşul lui Messi. Fotbalistul ar urma să ajungă în sezonul viitor pe Camp Nougalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona s-ar fi înţeles cu internaţionalul spaniol, Dani Olmo, anunţă spaniolii.

Dani Olmo ar putea fi marea lovitură a Barcelonei pentru sezonul 2022. Jucătorul dorit atât de Real Madrid, cât şi de FC Barcelona, ar fi ajuns la un acord cu Barca, anunţă presa spaniolă.

Jurnalista Maria Garrido de la La Sexta confirmă sosirea lui Olmo la Barca: ”Dani Olmo va ajunge la Barcelona în 2022. Jucătorul şi-a redus mult pretenţiile salariale. Discuţiile sunt foarte avansate, mai sunt doar câteva detalii de pus la punct. Rămâne de văzut dacă transferul se va face în iarnă sau în vara viitoare” a anunţat Garrido.

Dani Olmo, înlocuitorul lui Messi la Barca?

În vârstă de 23 de ani, Dani Olmo este considerat unul dintre cele mai bune produse ale spaniolilor din ultimii ani.

Actualmente la RB Leipzig, Olmo s-a născut la Terrassa, în regiunea Catalonia, Barcelona. A crescut la Espanyol, dar timp de şapte ani, înainte de transferul la Dinamo Zagreb, a evoluat pentru Barcelona.

S-a făcut remarcat la Dinamo Zagreb, club pentru care a jucat timp de cinci ani, între 2015 şi 2020. În 2019, Olmo şi-a făcut debutul în naţionala Spaniei, pentru care a jucat inclusiv la turneul final al Campionatului European din 2020. El a marcat deja trei goluri în 16 meciuri pentru prima reprezentativă. Este fost internaţional de tineret la toate categoriile de vârstă, iar în 2020 a ajuns în Bundesliga, semnând un contract pe patru sezoane cu Leipzig.

Dani Olmo ar urma să o coste pe Barcelona între 40 şi 60 de milioane de euro, scrie presa din Spania. Leipzig a plătit pentru el 22 de milioane de euro celor de la Dinamo Zagreb.

În prezent, Olmo este cotat la 50 de milioane de euro. Are 8 goluri şi 11 pase decisive în Bundesliga şi opt goluri în UEFA Champions League în 25 de partide. 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: barcelonatransferuri barcelonadani olmo 

viewscnt
Articole similare