Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa spaniolă anunţă că Mbappe va semna în iarnă cu Real Madrid! Cifrele operaţiunii: cât ar urma să încaseze starul francez pe Bernabeu

Presa spaniolă anunţă că Mbappe va semna în iarnă cu Real Madrid! Cifrele operaţiunii: cât ar urma să încaseze starul francez pe Bernabeu

PSG

Comentarii

Kylian Mbappe e marea ţintă a Realului pe piaţa transferurilor şi, cel mai probabil, starul francez va ajunge gratis pe "Santiago Bernabeu" în vara lui 2022, când îi va expira contractul cu PSG.

În ciuda eforturilor celor de la PSG de a-l păstra pe Kylian Mbappe, se pare că francezul şi-a decis viitorul. Potrivit presei spaniole, acesta ar urma să ajungă în iarnă la Real Madrid, club care în vară, a făcut o ofertă impresionantă de aproape 200 de milioane de euro pentru transferul său.

”Kylian Mbappe nu va renegocia şi nici prelungi contractul cu Paris Saint-Germain. El va semna în ianuarie cu Real Madrid” informează cotidianul spaniol, ABC.

Contractul super starului francez cu PSG expiră la 30 iunie 2022, astfel că potrivit normelor FIFA, atacantul este liber să negocieze în iarnă un viitor angajament cu altă echipă, pentru vara anului viitor.

Potrivit sursei citate, Mbappe va semna în iarnă cu Real Madrid, chiar dacă sosirea sa pe Estadio Santiago Bernabeu nu se va produce până în vară.

Sursa citată dezvăluie şi cifrele afacerii Mbappe. Astfel, atacantul francez va semna un contract cu un salariu mult mai mic decât la PSG, 20 de milioane de euro pe an. Va avea în schimb o primă de instalare importantă şi o clauză de reziliere de 1 miliard de euro. Acordul cu Real Madrid ar urma să fie parafat pentru următorii şase ani.

Potrivit ABC, ”Mbappe vrea să-şi îndeplinească visul de a juca pentru Real Madrid. El nu va accepta alte oferte şi nici propunerea de prelungire a lui PSG”. PSG i-a oferit lui Mbappe 45 de milioane de euro pe sezon pentru a-l convinge să rămână pe Parc des Princes şi să-şi pună semnătura pe un nou contract, însă acesta a refuzat.

Afla mai multe despre: kylian mbappereal madridpsg 

viewscnt
Articole similare