Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa spaniolă face un anunţ surprinzător: Florentino Perez i-a găsit înlocuitor lui Zidane!

Presa spaniolă face un anunţ surprinzător: Florentino Perez i-a găsit înlocuitor lui Zidane!

Real Madrid

Comentarii

Potrivit presei spaniole, Florentino Perez este gata să-l numească la cârma Realului pe legendarul Raul Gonzalez Blanco.

Dacă Zidane decide să plece la finalul sezonului de la Real Madrid, Florentino Perez este pregătit. Potrivit presei din Spania, preşedintele blanco a purtat discuţii cu restul membrilor Comitetului Executiv al Realului şi numele cel mai des pronunţat în cazul în care Zizou va pleca în vară este cel al legendarului Raul Gonzalez.

Zidane poate pleca de la Real Madrid din proprie iniţiativă. Spaniolii cred că tehnicianul francez nu va rămâne la Real Madrid dacă nu va câştiga niciun trofeu şi va accepta o altă provocare: ”Florentino Perez nu-l va demite pe Zidane atât de uşor. Rămâne preferatul său. Dacă se va ajunge la o despărţire, ea se va produce doar dacă vrea Zidane” a explicat un jurnalist iberic în cadrul emisiunii El Chiringuito.

Raul Gonzalez a început să antreneze la Real Madrid Castilla, echipa secundă a madrilenilor. Este văzut de oficialii clubului drept un antrenor de mare viitor, chiar dacă nu are experienţă în acest rol, la nivel înalt: ”Dacă Solari a avut şansa să antreneze Real Madrid, de ce să nu o aibă şi Raul, care înseamnă Real Madrid?!” s-a întrebat un alt jurnalist în cadrul aceleiaşi emisiuni.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madridraul gonzalezflorentino perez 

viewscnt
Articole similare