Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa spaniolă scrie că unul dintre puştii minune ai Germaniei ar urma să ajungă la FC Barcelona

Presa spaniolă scrie că unul dintre puştii minune ai Germaniei ar urma să ajungă la FC Barcelona
Comentarii

Florian Wirtz, unul dintre cele mai bune produse ale fotbalului german din ultimii ani, poate ajunge în La Liga, la FC Barcelona

La numai 17 ani, Florian Wirtz s-a transformat deja într-una din ţintele cluburilor mari din Europa. După ce presa engleză a anunţat că Manchester United este interesată de serviciile sale, puştiul de 17 ani de la Leverkusen primeşte o nouă veste uriaşă.

Potrivit El Mundo Deportivo, FC Barcelona a pus ochii pe fotbalistul născut la Pullheim. Chiar şi talentatul mijlocaş ofensiv a recunoscut că ar fi un vis pentru el să ajungă pe Camp Nou: ”Atunci când eram un copil, mi-am dorit mereu să ajung la Barca. Nimic nu s-a schimbat, dar va trebui să aşteptăm să vedem dacă se va întâmpla sa nu” a explicat proaspătul internaţional german.

Spaniolii cred că Barca va reuşi să-l transfere pe Florian Wirtz, în ceea ce se vrea a fi un proces amplu de întinerire a lotului catalanilor.

Barca are deja o serie de jucători tineri, extrem de talentaţi, printre care se numără Mingueza, Araujo, Ansu Fati, Pedri, Ilaix Moriba, Konrad de la Fuente, Riqui Puig sau Tricao. Transferul lui Wirtz (17 ani) ar putea completa pleiada de tineri valoroşi pe care catalanii se vor baza în următorii ani.

Florian Wirtz a început să joace constant la Leverkusen anul trecut. El nu a debutat încă în naţionala mare a Germaniei, dar Low l-a chemat alături de Musiala, pentru că este considerat unul dintre marile pariuri ale viitorului pentru ”panzere”. Wirtz a strâns trei selecţii la U21, iar la Bayer Leverkusen l-a înlocuit pe Kai Havertz, celălalt mare produs al ”aspirinelor”. Tatăl său, Hans Joachim este preşedintele clubului Grun Weiss Brauweiler, acolo unde Wirtz a jucat pe vremea când era copil, înainte să semenze cu FC Koln. Sora sa, Juliane joacă de asemenea fotbal şi reprezintă Germania la nivel juvenil.

În actuala stagiune, Florian Wirtz a bifat 31 de meciuri pentru Bayer Leverkusen şi a marcat şapte goluri. Este deja cotat la 45 de milioane de euro, iar de serviciile sale se interesează şi alte cluburi mari din Europa precum Manchester United, Arsenal Londra sau Atletico Madrid.

Afla mai multe despre: florian wirtz 

viewscnt
Articole similare