Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa spaniolă scrie la superlativ despre debutul lui Andrei Raţiu: ”E noul Cosmin Contra al românilor!”

Presa spaniolă scrie la superlativ despre debutul lui Andrei Raţiu: ”E noul Cosmin Contra al românilor!”
Comentarii

Andrei Raţiu a debutat în echipa naţională a României şi a făcut-o foarte bine.

Fundaşul dreapta al echipei Huesca i-a impresionat şi pe spanioli. Cotidianul AS scrie despre Raţiu că ”este noul Cosmin Contra al fotbalului românesc”.

Sursa citată anunţă că Raţiu va pierde partida de luni dintre Huesca şi Oviedo, pentru că se află la echipa naţională a României, acolo unde va disputa meciurile cu Liechtenstein şi Macedonia de Nord.

”M-am simţit bine. Credeam că o să fiu mai nervos, dar am fost foarte liniştit şi am putut juca bine. Pentru asta am venit, să joc. Am fost liniştit, aşa cum sunt eu de obicei” a spus şi Raţiu, după debutul în prima reprezentativă a României.

”Convocarea lui Raţiu nu a fost una dificilă pentru mine, chiar dacă multă lume nu îl cunoştea” a spus şi Mirel Rădoi, selecţionerul României.

”Fotbalistul crescut în Teruel a fost decisiv în victoria României cu Islanda. El a debutat ca titular în prima reprezentativă” scrie AS despre Andrei Raţiu.

L-a impresionat şi pe Panduru

Prestaţia bună a lui Andrei Raţiu l-a impresionat şi pe Basarab Panduru, expertul Telekom Sport: ”Rădoi a şi riscat, făcând o echipă de atac, cu Raţiu pe dreapta. I-a plăcut de Raţiu la Jocurile Olimpice, probabil că de asta l-a luat. E o surpriză, dar e un jucător care a intrat bine. Cred că Raţiu şi-a făcut treaba în seara asta, pe perioadă lungă poate fi un câştig", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Programul echipei naţionale în luna septembrie:

5 septembrie: ROMÂNIA – Liechtenstein, ora 21:45 – Arena Naţională (Bucureşti)
8 septembrie: Macedonia de Nord – ROMÂNIA, ora 21:45 – Tose Proeski Arena (Skopje)

Afla mai multe despre: andrei raţiu 

viewscnt
Articole similare