Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedinte de club la doar 23 de ani. Kyril Louis-Dreyfus a preluat o echipă de mare tradiţie din Anglia

Preşedinte de club la doar 23 de ani. Kyril Louis-Dreyfus a preluat o echipă de mare tradiţie din Anglia
Comentarii

Kyril Louis-Dreyfus, fiul fostului proprietar al clubului Olympique Marseille, a devenit joi, la vârsta de 23 de ani, cel mai tânăr preşedinte al unui club de fotbal din Anglia, completând astfel achiziţionarea clubului Sunderland, care evoluează în liga a treia.

Tranzacţia a fost finalizată după acordul English Football League (EFL), organismul care patronează campionatele profesioniste din diviziile inferioare ale fotbalului englez.

Fiul lui Robert Louis-Dreyfus a început preluarea controlului clubului în decembrie, după anunţul privind cumpărarea echipei, şi şi-a făcut apariţia săptămâna trecută după meciul pierdut cu 1-2 în faţa celor de la Shrewsbury.

"Sunt mândru să devin un apărător al acestui club foarte iubit, dar sunt conştient de responsabilităţile importante pe care această funcţie le reprezintă", a afirmat el, spunând că este încrezător că va pune "bazele unei echipe solide, care să aibă succes pe termen lung".

Fostul proprietar al clubului Sunderland, Stewart Donald, şi-a păstrat o parte minoritară din capital. El nu a reuşit să redreseze clubul după retrogradarea în al treilea eşalon (League One) în 2018, la doar un an de la retrogradarea din Premier League.

Câştigătoare a Cupei Angliei în 1973, Sunderland evoluase timp de zece sezoane în Premier League.

Sunderland ocupă locul 7 în League One, la doar un punct de ultimul loc de baraj pentru promovare şi speră să intre în sezonul viitor în Championship (liga a doua).

Afla mai multe despre: sunderland 

viewscnt
Articole similare