Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Barcelonei a zburat de urgenţă la Londra! Catalanii transferă un fotbalist după care aleargă de multă vreme

Preşedintele Barcelonei a zburat de urgenţă la Londra! Catalanii transferă un fotbalist după care aleargă de multă vremegalerie foto

FC Barcelona

Comentarii

Presa spaniolă anunţă că Josep Bartomeu se află de câteva ore în Capitala Angliei, acolo unde poartă negocieri pentru transferul lui Hector Bellerin.

Fundaşul dreapta de la Arsenal Londra, Hector Bellerin ar putea ajunge la FC Barcelona. Spaniolul se află de mai bine de două sezoane în atenţia campioanei Spaniei, dar până acum, Barca nu a reuşit să-i obţină semnătura. Ibericul a suferit o accidentare gravă la ligamentele încrucişate şi catalanii şi-au oprit din acel moment interesul.

Barcelona insistă pentru transferul lui Hector Bellerin de la Arsenal

Bellerin este însă mai decis ca niciodată să o părărsească pe Arsenal, mai ales că nu înţelege puţinele minute care i s-au pus la dispoziţie în actuala stagiune. Iar Barcelona reintră puternic pe fir.

La 24 de ani, Hector Bellerin vrea să plece la Barca şi i-a lăsat deja pe oficialii clubului britanic să înţeleagă exact acest lucru. 40 de milioane de euro ar putea plătit Barcelona pentru el, iar informaţiile presei catalane sunt că Josep Maria Bartomeu (preşedintele Barcei) este deja la Londra, unde se pare că discută transferul lui Bellerin.

Barca îi are acum la dispoziţie pentru postul de fundaş dreapta pe Nelson Semedo şi Moussa Wague, iar Sergi Roberto este improvizaţia la care apelează des Ernesto Valverde. Bellerin a crescut în La Masia, dar a plecat în Anglia la vârsta de 16 ani. Transferul său este văzut cu ochi buni şi de Lionel Messi, starul Barcelonei. 

Afla mai multe despre: hector bellerin 

viewscnt
Articole similare