Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Barcelonei confirmă discuţiile cu Griezmann: "M-am întâlnit cu el şi cu impresarul lui"

Preşedintele Barcelonei confirmă discuţiile cu Griezmann: "M-am întâlnit cu el şi cu impresarul lui"

FC Barcelona

Comentarii

Preşedintele echipei FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a mărturisit că s-a întâlnit cu Antoine Griezmann în trecut şi a recunoscut că a avut discuţii şi cu impresarul fotbalistului, dar nu a oferit un răspuns concret în privinţa transferului fotbalistului.

Presa internaţională a relatat de-a lungul timpului despre interesul pe care Barcelona îl are pentru Griezmann. La finalul anului trecut, clubul Atletico Madrid a depus o plângere la FIFA, după ce conducerea echipei FC Barcelona a luat legătura cu apropiaţi ai lui Griezmann, pentru a-l transfera, iar preşedintele grupării catalane confirmă cele întâmplate.

"L-am întâlnit (n.r. - pe Griezmann) în Insulele Baleare, dar nu am vorbit cu el în acest an. Am vorbit cu agentul său în octombrie anul trecut şi am discutat şi cu Enrique Cerezo (n.r. - preşedintele clubului Atletico), dar nu despre asta. Noi nu vorbim despre jucătorii altor echipe. Vom analiza prestaţia din acest sezon şi vom vedea ce este de făcut în privinţa venirilor şi plecărilor de jucători", a declarat Josep Maria Bartomeu, citat de Marca.

Griezmann are o clauză de reziliere a contractului cu Atletico de 100 de milioane de euro. În vârstă de 27 de ani, francezul evoluează la gruparea din capitala Spaniei din 2014, când a fost transferat de la Real Sociedad pentru 30 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: griezmannbarcelonaatletico 

viewscnt
Articole similare