Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele Barcelonei îl aşteaptă pe Guardiola: ”E un geniu! Are oricând porţile deschise aici”

Preşedintele Barcelonei îl aşteaptă pe Guardiola: ”E un geniu! Are oricând porţile deschise aici”

FC Barcelona

Comentarii

Josep Maria Bartomeu a discutat despre actualitatea de la FC Barcelona, în cadrul unui interviu acordat The Times. Printre alte aspecte, cel mai important oficial azulgrana a vorbit despre transferul lui Paul Pogba la gruparea catalană, dar şi despre o posibilă revenire a lui Josep Guardiola pe Camp Nou.

Despre Messi: ”Messi îşi va încheia cariera la Barcelona. El nu vrea să plece, iar dorinţa noastră este să-l transformăm într-un one-club man, înconjurându-l de mari fotbalişti. Nu vrem să ne vindem fotbaliştii mari”

Despre transferul lui Pogba: ”Nu este adevărat că am i-am oferit pe Yerry Mina, Andre Gomes şi bani pentru Paul Pogba. Nu am discutat despre acest subiect cu Ed Woodward. Sunt doar zvonuri. Când un club nu doreşte să vândă un jucător, nu îl vinde. Iar eu cred că Pogba va rămâne la United pentru mult timp”

Despre posibilitatea ca un meci din La Liga să se joace la Miami: ”Suntem de acord cu aceasta variantă, numai dacă toate celelalte părţi implicate sunt de asemenea de acord. Cred că este o idee bună pentru toate cluburile din La Liga”

Despre revenirea lui Guaridola: ”Pep e un geniu şi va avea mereu porţile Barcelonei deschide, atunci când doreşte el. Am citit recent că-şi doreşte să-şi încheie cariera conducând La Masia (n.r Academia clubului FC Barcelona) şi sunt foarte de acord cu asta. I-am oferit deja această posibilitate când ne-a transmis că doreşte să plece. Revenirea sa la Barcelona ar fi o veste extraordinară”

Despre aspiraţiile pe care le are Barca în acest an: ”Principalul obiectiv rămâne La Liga, cu toate că Liga Campionilor este un obiectiv atractiv pentru noi. Anul trecut am pierdut câte un meci în fiecare competiţie pe care am jucat-o, dar am pierdut Liga Campionilor. A fost un sezon foarte bun” a explicat Josep Maria Bartomeu. 

Afla mai multe despre: josep maria bartomeujosep guardiolafc barcelonarevenire 

viewscnt
Articole similare