Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Preşedintele celor de la Cardiff, Mehmet Dalman, a emis 10 întrebări cheie după prăbuşirea avionului în care se afla Emiliano Sala

Preşedintele celor de la Cardiff, Mehmet Dalman, a emis 10 întrebări cheie după prăbuşirea avionului în care se afla Emiliano Sala
Comentarii

Cazul lui Emiliano Sala continuă chiar şi după ce acesta a fost găsit decedat în Canalul Mânecii, după ce avionul, la bordul căruia se afla, s-a prăbuşit pe ruta Nantes - Cardiff.

Echipa din Premier League a cerut intervenţia poliţiei în cazul lui Emiliano Sala, dar a sesizat FIFA şi Federaţia Engleză pentru a investiga circumstanţele în care sud-americanul a fost cedat către Cardiff, anunţă englezii de la The Sun.
 
1. Era Sala jucătorul lui Nantes când s-a urcat în avion?
2. Cine a aranjat zborul şi de ce l-a urcat pe Sala într-un avion cu un singur motor, pe timp de noapte şi condiţii de iarnă, fără aparatură adecvată pentru situaţii de urgenţă?
3. Cine a decis să-l urce pe Sala în acel avion?
4. De ce proprietarul avionului nu iese în faţă?
5. Avea avionul licenţă pentru a opera zboruri comerciale?
6. Pilotul David Ibborson avea licenţă pentru a zbura cu pasageri?
7. Mai era şi un alt proprietar pe drepturile asupra lui Sala?
8. Trebuia ca Bordeaux, fostul club al lui Sala, să primească 50% din transfer ca urmare a transferului din 2015 la Nantes?
9. Care a fost partea agentului Willie McKay.
10. Comisionul lui McKay sau o parte din suma de transfer urma să fie împărţită între părţi implicate în transfer? Şi dacă da, cine sunt acele părţi?

Afla mai multe despre: salaintrebariproblemedecesprobusire 

viewscnt
Articole similare